Netflix’s’Love Is’Blind’är en dejting realityserie med en intressant premiss. Med hjälp av specialbyggda baljor bjuds många män och kvinnor in att gå på dejter med potentiella romantiska partners. Medan poddarna låter deltagarna prata med varandra kan de inte se hur den andra personen ser ut. Först när ett äktenskapsförslag förlängs och accepteras får paret se vem de är förlovade med. Säsong 3 av showen introducerade tittarna för flera nya ansikten, av vilka många hittade någon att förhoppningsvis gifta sig med. Detta inkluderade Matt Bolton, vars resa i programmet var långt ifrån enkel och gjorde fansen ivriga att veta mer om reality-tv-stjärnan. Om du är i samma båt, här är allt vi vet om Matt!

Matt Boltons familj och bakgrund

Matt Bolton växte upp i Fort Worth, Texas, och har en kärleksfull familj. Han är särskilt nära sin mamma, Becky, som också värnar honom djupt. Genom sin mamma har Matt två styvsystrar som heter Kylie och Lauren, som han har en familjär relation med. Reality-tv-stjärnan har också en svåger som heter Taylor. Sedan han var runt 14 år hade Matt varit i ett förhållande med en tjej som han skulle gifta sig med vid 18 års ålder, direkt efter gymnasiet. Emellertid slutade hans äktenskap med sin gymnasieälskling i en skilsmässa när Matt var 24 på grund av otrohet från sin frus sida. Att få reda på att hans fru var gravid med en annan mans barn krossade hans hjärta, men han bestämde sig för att gå vidare och inte tappa tron ​​på kärleken.

Matt Boltons yrkesliv

I augusti 2015 började Matt Bolton arbeta som butikschef på Universal Machining Industries i Muenster, Texas, och stannade där till december 2017. Matt tillträdde sedan positionen som vicepresident på LFC Industries och arbetade med organisationen fram till september 2022. Han bytte sedan till Leviate Air Group och tog rollen som Charter Sales Executive. När han skrevs är Matt fortfarande en del av Leviate Air Group och har en detaljerad historia inom flyg-och flygindustrin. Han är särskilt skicklig inom CNC-drift, flygtillverkning, strategisk planering och kommunikation.

Matt Boltons fästmö

Säsong 3 av”Love Is Blind”välkomnas 28-årige Matt Bolton när han försökte hitta en partner till sig själv. Som väntat hade resan många upp-och nedgångar, och Matt gjorde sitt bästa för att hålla fast vid sin tro på kärleken. Det slutade med att han förlovade sig och var en av de enda 10 personerna i den tredje delen av showen som hade den utmärkelsen. Men hans fästmös andra potentiella partners under den inledande fasen av showen fick Matt att ifrågasätta många saker.

När Matt skrevs är han baserad i Forth Worth, Texas, och är ett stort fan av att resa. Han gillar också att spendera så mycket tid som möjligt med sina vänner och familj. Matt är ett ivrigt fan av Dallas Cowboys och gillar att spela sporten själv. I själva verket är han till synes en del av ett ligalag och har flera utmärkelser för detsamma. Reality-tv-stjärnan verkar också ha en bedårande hund och är tydligen känd för att spela golf. Vi önskar Matt och hans nära och kära det allra bästa i deras liv och hoppas att de har en underbar framtid framför sig.

Läs mer: Colleen Reed From Love is Blind: Everything We Know