Med Netflix’Love is Blind’som i huvudsak kretsar kring en grupp hoppfulla singlar när de träffas, minglar och förlovar sig osynligt, det går inte att förneka att det är en dejtingserie olik alla andra. Men låt oss vara ärliga, det är uppenbarligen rollbesättningen som gör hela skillnaden i världen genom att låta deras sårbara, fysiska, personliga och känslomässiga sida skina igenom för vår underhållning. Och bland dem i Dallas-set säsong 3 var Raven Ross med sin eventuella fästman Sikiru”SK”Alagbada-så nu, om du vill lära dig mer om detta par, har vi detaljerna för dig.

Raven och SK:s Love is Blind Journey

Som en passionerad pilatesinstruktör, kom Raven faktiskt i kontakt med andra fitnessfantasten Robert”Bartise”Bowden till en början, bara för att saker skulle flöda ut trots dem verkligen öppna sig för varandra. Det beror på att även om den senare fann sig att dras mer till Nancy Rodriguez känslomässigt, var den förra fascinerad av SK även om hon från början trodde att han bara var”en fyrkant”. Men enkla men djupa samtal, en känsla av tröst såväl som förståelse och sanna avsikter förändrade gradvis den då 27-åringens hela åsikt om den nigerianska 7 år äldre.

Faktumet SK erkände öppet. han kommer från en stor, polygam familj för att måla en tydlig bild av hur och varför han inte har något intresse för något sådant var också betydelsefullt för hans koppling till Raven. När allt kommer omkring gjorde det det möjligt för honom att uttrycka sin rena uppskattning för hennes icke-dömande”tålamod och nåd i att vilja lära känna”den verkliga honom, vilket han också gjorde för henne.”Jag har alltid sökt något riktigt avsiktligt i en kvinna,”sa han till henne i kapsorna,”och jag måste säga att jag inte har hittat det hos någon annan kvinna än dig”, vilket fick henne att bli frisk eftersom det verkligen betydde mycket.

Det var då Raven tydligen bestämde sig för att enbart fokusera på SK, vilket ledde till ytterligare samtal om deras framtida förväntningar, livsstilar, såväl som vilken typ av kärlek de båda behöver eller önskar. Hon medgav att hon blev djup och kände att detta är okänt territorium för henne, men han gjorde det omedelbart klart att han inte ens är”attraherad av enkla, okomplicerade”och vill ha hennes kärlek på sitt eget unika sätt. Därför, när han väl gick ner på ett knä för att ställa den förmodligen viktigaste frågan av alla, var hennes svar naturligtvis ett glatt, glatt, ”Ja, herre! Ja det kommer jag! Det är ett svårt ja för mig.”

Gifter Raven och SK sig?

Om vi ​​ska vara ärliga, även om Raven och SK:s första möte gick så bra som det kunde ha , det var lite konstigt att de inte ens var särskilt tillgivna under de första dagarna av deras Malibu-resa. Men det var inte som om de inte var attraherade av varandra eller att deras känslomässiga band plötsligt hade minskat-nej, de erkände att allt var sig likt; de var helt enkelt inte för fysiskt bekväma. En del av problemet var det faktum att de båda trådade väldigt lätt, så ingen av dem kändes okej att göra ett drag, det vill säga förrän Raven själv bad SK att ta fram lite energiskt”razzle-dazzle.”

SK gjorde till synes som efterfrågat eftersom han och Raven inom bara några timmar var närmare varandra än tidigare, vilket framgår av hur de interagerade under deras första möte med resten av skådespelaren. De var inte stela, de skrattade öppet såväl som kramades, och deras uppmärksamhet var på varandra även när de inte stod tillsammans-Raven brydde sig inte heller riktigt om Bartise. Det är kraften i ett öppet, ärligt samtal (oavsett situation) mellan två människor som verkligen bryr sig och är kära.

Ändå måste vi nämna att deras obestridliga kulturella skillnader, tillsammans med SK:s då-förestående flytt till Kalifornien för sin MBA, kan visa sig vara betydande problem mellan paret. När allt kommer omkring har familj, arv och avstånd en avgörande hand i varje relation, och det är de exakta aspekterna som dessa frågor berör-frågor som varken Raven eller SK ärligt talat om ännu. Således, även om det är oklart var de står idag, och även om vi hoppas att de åtminstone fortfarande är på vänskapliga villkor, tror vi inte att de sa”jag gör”vid altaret, särskilt med tanke på hur självständiga och ambitiösa de är.

Läs mer: Gifter sig Nancy och Bartise From Love is Blind? Teorier