Som en reality-dejtingserie som bryter alla gränser för genren genom att fokusera rent på känslomässiga kopplingar till en början, kan Netflixs”Love is Blind”bara beskrivas som lika delar romantisk och mysig. Det kommer därför inte som någon överraskning att skådespelarna ofta finner sig vara sårbara på ett sätt som de aldrig har varit förut, särskilt eftersom de aldrig kan se varandra när de lägger sin grund. Bland dem var inga mindre än Alexa Alfia och Brennon Lemieux i säsong 3 – som förlovar sig osedda – så nu, låt oss undersöka om de följer med eller inte, ska vi?

Alexa och Brennons kärlek är blind resa

Om vi ​​ska vara ärliga, det ögonblick då den då 29-åriga försäkringschefen Alexa först stötte på den äkta sydstatliga charmören i baljor, det var gnistor och en känsla av komfort i luften. När allt kommer omkring kunde de omedelbart fördjupa sig i sin gemensamma passion för mat innan de lät samtalet naturligt vända sig mot deras familjer/arv utan en enda besvärlig paus. Det faktum att den 30-årige säljcoachen Brennon kunde laga Shakshouka (en populär rätt bland judiska israeler som hon), och deras likheter när det gäller köksbakgrund förde dem också närmare.

Det är därför Alexa till och med skämtade – på dag ett självt –”vi är den perfekta matchen här borta… Vill du gifta dig nu?”, varpå Brennon svarade:”Jag gillar det”, följt av ett litet skratt. Men allt eftersom dagarna gick växte de närmare och närmare genom att öppna upp inte bara om smärtan de båda kände när de växte upp i trasiga hem utan också om sina faktiska framtidsförväntningar. Från möjliga strider till vikten av familjens godkännande för barn, de till synes täckte allt innan Brennon stängde alla andra dörrar och utbytte glatt”jag älskar dig”med Alexa.

“Jag var extremt skeptisk till hela detta experiment, sa han öppet i en biktskrift.”Jag antar att jag kanske bara försöker komma på vad det är att vara kär egentligen, men…jag mår bra. Alexa får mig att tro på den här processen… [Hon] får mig att må bra; hon får mig att känna mig hörd. Hon får mig att känna mig bekväm, [och] betrodd.”Det var därför han gick ner på ett knä utan att tveka, även om kärlek var det enda avsevärt läskiga som saknades i hans liv — han erkände att han var besatt av henne utan att ens se henne, och tack och lov gav hon alla känslor tillbaka!

Gifter Alexa och Brennon sig?

Med hur Alexa och Brennons första möte gick, där de mestadels höll om varandra som ett sätt att uttrycka sina överväldigande känslor, var det uppenbart att de båda var överlyckliga. Därför kom det inte som någon överraskning att de helt enkelt kunde förhöja sin podupplevelse under de första dagarna av sin Malibu-resa med bra kommunikation på romantiska dejter. Ja, det fanns ett par (förståeliga) pauser den här gången, men deras övergripande humor, personligheter, såväl som fysiska och känslomässiga begär var fortfarande på samma sida.

Med andra ord verkade det inte finnas några problem mellan Alexa och Brennon på något sätt, form eller form; och om de kan upprätthålla detta, ser vi ärligt talat inte varför någon av dem skulle säga,”jag gör inte”vid altaret. Deras familjer, religiösa skillnader eller bara aspekten av att det blir för mycket för snabbt kan vara en brytpunkt för någon av dem, men vi ser det inte riktigt hända med tanke på att de själva har varit så förstående fram till denna punkt.

Ändå, om vissa problem uppstår, behöver paret bara komma ihåg anledningen till att de blev kära från första början och inse att det var lika verkligt som allt annat-de kanske bara är okej då. Vi måste nämna att det faktum att Alexa och Brennon inte är gemensamma följare på sociala medier när de skrivs är lite oroande, men de har uppenbarligen gömt sin vänstra hand sedan inspelningen avslutades sommaren 2021. Således, möjligheten att de knöt ihop är extremt stor.

Läs mer: Gifter sig Raven och SK From Love is Blind? Teorier