.post-thumbnail img { object-fit: cover; bredd: 100%; } Foto via Marvel Studios/Disney Plus

Efter Matt Murdocks dubbla utflykt på She-Hulk: Attorney at Law ropar fansen på att få se paret återförenas i Daredevil: Born Again. Detta är en uppfattning som inte bara delas av fansen utan även av skådespelarna själva, med Charlie Cox som också är med på idén, även om han påminner oss om att det verkligen inte är upp till honom.

Den efterlängtade återkomsten av horned vigilante var en segerrik sådan, och inte bara för publiken. Efter att ha träffat varandra i en professionell miljö, personlig miljö och slutligen medan de utförde hjältedåd tillsammans, läser de två de påtagliga vibbarna de avger för varandra som leder till att de kommer tillbaka till Jens. Fansen var förtjusta över att se två av Marvels mer”romantiska”hjältar träffas, och var lika glada över att se Daredevil göra”the walk of shame”nästa dag, anpassad och utan start.

Matt dök sedan upp igen i det sista avsnittet, tack vare Jens lilla chatt med K.E.V.I.N, där han kom in för sent för att rädda dagen men inte för sent för att vara med på en familjegrillning på Walters residens. Fans älskade paret tillsammans, med kemin utanför listorna, vilket har lett till att de har bett Marvel studios att se de två tillsammans längre fram. Till och med chefen för She-Hulk hoppas att de kan få det att hända.

Tatiana Maslany är så sugen på idén att hon hoppas kunna sätta press på dem som är inblandade i Daredevil: Born Again för att se om de kan hitta ett sätt att få detta att hända. Att tala om den frågan till The Hollywood Reporter Cox svarade:”Jag bara älskar tanken att du eller hon eller någon tror att jag har castingförmågor”innan han fortsatte.

“Hör du, jag kunde inte vara mer begeistrad av den idén. Jag hoppas verkligen att det händer. Jag är också väldigt fåraktig när det gäller att prata om någon rollbesättning eller karaktärer, för jag vill inte säga något som sedan blir en nyhet och på något sätt påverkar författarna. Jag gillar att låta dem göra sitt jobb, och jag kommer att göra mitt.

Han har mycket beröm för sin motspelare och romantiska partner på skärmen, och vet att om hon skulle kliva in i hans värld den här gången skulle hon göra ett fantastiskt jobb.

“Jag hade så roligt att arbeta med [Tatiana]. Jag råkar tro att hon är en av de stora skådespelarna i vår generation. Så att det i och för sig, förutom att vara en underbar person, bara var en sådan spänning och en fröjd att arbeta med henne. Så jag skulle verkligen älska det, men vem vet? Vi får se. Vi har 18 avsnitt för att det ska hända, så kanske.”

Det är fantastiskt att veta att det finns de på Marvel som också vill att karaktärerna ska återförenas, men tills K.E.V.I.N. Kevin Feige, går med på det, det är bara en bön och en önskan för nu.