Barbarians Säsong 2 Släppdatum och tid

Barbarians Säsong 2: Den tyska tv-serien med historiska krigsdrama kommer tillbaka med ännu en säsong i oktober!

Säsong 1 av Barbarians hade premiär den 23 oktober 2020 på Netflix. Det tyska dramat Barbarians kommer tillbaka för en andra säsong på Netflix den 21 oktober 2022.

Barbarians är en tysk tv-serie med historisk krigsdrama skapad av Andreas Heckmann och Arne Nolting. Serien är en fiktiv skildring av händelser under det romerska imperiets annektering av Germanien och det efterföljande upproret av germanska stammar ledda av Arminius. Säsong 1 av Barbarians hade premiär den 23 oktober 2020. Barbarians var den åttonde mest sedda icke-engelskspråkiga titeln på Netflix med 37 miljoner visningar under de första 28 dagarna.

Netflix förnyade serien för andra säsongen den 10 november 2022. Efter att ha låtit fansen vänta i två år är Barbarians tillbaka för sin andra säsong. Eftersom Barbarians är en av de berömda tyska Netflix Original-serierna är det mycket som åker på den andra säsongen.

À L’ATTAAAAAAAQUUUUUUUUE ! pic.twitter.com/snWRONn7K9

— Netflix Frankrike (@NetflixFR) 10 november 2020

Så, när kommer Barbarians säsong 2 att släppas på Netflix? Vad har den kommande säsongen att erbjuda? Vem är skådespelaren? Tja, fortsätt läsa för att ta reda på det.

Barbarians säsong 2 släppdatum och tid på Netflix

Det tyska dramat Barbarians kommer tillbaka för en sekund säsong på Netflix den 21 oktober 2022. Daniel Donskoy, som spelar Flavus i programmet, avslöjade informationen via en tweet.

Postertid ❤️#barbaren #barbarians säsong 2 pic.twitter.com/45oxV8BprF

— Daniel Donskoy (@DanielDonskoy) 25 augusti 2022

Nytt innehåll släpps vanligtvis på Netflix vid midnatt PST. Så Barbarians säsong 2 släpps klockan 12:00 fredagen den 21 oktober 2022. Nytt innehåll släpps samtidigt över hela världen. Här är den andra säsongen kommer att släppas i olika tidszoner vid följande tidpunkt:

Central tid: 02:00 på fredagen den 21 oktober 2022 Eastern Time: 03:00 på fredagen den 21 oktober 2022 brittisk tid: 08:00 på fredagen 21 oktober 2022 Centraleuropeisk tid: fredagen den 21 oktober 2022 kl. 09.00 i Indien: fredagen den 21 oktober 2022 kl. 12.30 fredagen den 21 oktober 2022 Australiens tid: fredagen den 21 oktober 2022 kl. 16.30

Barbarians säsong 2-plott

För Barbarians säsong 2 behöver många aspekter fortfarande utforskas. Arminius och Thusnelda besegrade de tre romerska legionerna efter att de effektivt förenat de germanska stammarna under en enda fana. Romarriket led ett förödande nederlag på grund av bakhållets framgång. Arminius och Thusnelda kommer förmodligen att ta på sig rollerna som kung och drottning av stammarna som ett resultat av triumfen.

Men horisonten är inte så långt borta från mörkret. En betydande del av den första säsongen måste åtgärdas, men den ligger fortfarande i luften.

Här är sammanfattningen av den andra säsongen som nyligen släpptes av Netflix:

”Ett år efter Varusslaget har de romerska trupperna återvänt till Germanien, starkare än någonsin, och Ari konfronteras återigen med sitt romerska förflutna. Hans bror har anslutit sig till den romerska sidan för att straffa Ari för hans svek mot Rom. Medan Thusnelda och Ari försöker ena stammarna mot Rom, gör Folkwin en olycksbådande utmaning mot gudarna.”

Barbarians Säsong 2 Cast and Crew

Stefan Ruzowitzky är med som showrunner för andra säsongen. Han är också bekräftad att regissera några avsnitt tillsammans med huvudrollen i dem. Lennart Ruff kommer också att regissera några avsnitt av den nya säsongen. Följande medlemmar från den första säsongen kommer tillbaka för den nya säsongen:

Laurence Rupp som Arminius Jeanne Goursaud som Thusnelda David Schutter som Folkwin Wolfspeer Daniel Donskoy som Flavus Bernhard Schütz som Segestes

Några nya medlemmar har anslutit sig till rollistan för andra säsongen. Dessa är:

Robert Maaser som Odvulf Murathan Muslu som Maroboduus the Marcomanni King Andrea Garofalo som Aulus Stefan Ruzowitzky Katharina Heyer Alessandro Fella Cynthia Micas Gabriele Rizzoli Giovanni Carta

Finns det någon trailer?

The Barbarians säsong 2-trailer släpptes till kritikerros den 24 augusti 2022.

Kolla in det nedan:

Hur många avsnitt har Barbarians säsong 2?

Enligt Netflix kommer säsong 2 av”Barbarians”att ha totalt sex avsnitt, var och en med en längd på ca. 45 minuter.

Var kan man se Barbarians?

Barbarians är en originalserie från Netflix. Den streamas exklusivt på Netflix. Första säsongen finns på Netflix. Den andra säsongen har premiär den 21 oktober 2022.