Vi diskuterar Netflix-serien Barbarians säsong 2 inklusive släppdatum, tid, sammanfattning av handlingen, skådespelare och trailer.

Den första säsongen av Netflix originalserie Barbarians chockade människor med sin omedelbara framgång. Detta är den mest populära tyskspråkiga originalserien på netflix och fick 37 miljoner visningar under sin första månad på streamingtjänsten. Så en andra säsong beställdes snabbt, som nu sänds senare denna månad. Den historiska skönlitterära showen utspelar sig under det romerska imperiets ockupation av Germania (landet nu känt som Tyskland) och följer de germanska stammarnas uppror under Arminius ledning.

Netflix Series Barbarians Säsong 2 Handling Sammanfattning

Här är den officiella sammanfattningen av handlingen:

“Nya hjältar, nya allianser, nya fiender – striden är inte över.”Samtidigt gav Netflix Tyskland:”Ett år efter slaget vid Varus har romerska trupper återvänt till Germania starkare än någonsin, och Ari konfronteras återigen med sitt romerska förflutna. Hans bror gick med på den romerska sidan för att straffa Ari för hans svek mot Rom. När Thusnelda och Ari försöker ena stammarna mot Rom, ger Folkwin en dyster utmaning till gudarna.

Vår åsikt om principen

Med den information som släppts hittills lovar Barbarians säsong 2 att bli lika spännande och engagerande som säsong 1. Det kommer definitivt fler strider mot Rom att komma, och Folkwins karaktär framstår fortfarande som ett wild card vars nästa drag är något oförutsägbara. Vi kan inte vänta på att se vad som händer med Aris bror och se hur Ari och Thusnelda kan arbeta tillsammans och om några problem uppstår dem emellan.

Läs även Manifest Säsong 2 Avsnitt 14: Release Date, Cast , handling och allt du behöver veta

barbarians säsong 2 släppdatum

Den andra säsongen kommer att ha premiär över hela världen på Netflix den Fredagen den 21 oktober kl. 12.00. PT.

Hur man ser Barbarians säsong 2 online

Allmänheten kan se Barbarians säsong 2 med en Netflix-prenumeration stark >. Grundplanen för Netflix är $9,99. Om du vill ha HD måste du få standardpaketet för $15,49. Slutligen, för Ultra HD kostar premiumplanen $19,99. Plus, här är allt vi vet om planen. Netflix Ads.

barbarians säsong 2 cast

Återkommande skådespelare inkluderar:

Bernhard Schütz som Segesta Daniel Donskoy som Flavus David Schutter som Folkwin Wolfspeer Jeanne Goursaud som Thusnelda Laurence Rupp som Arminius

Nya skådespelare inkluderar:

Andrea Garofalo som Aulus Murathan Muslu som Maroboduus, kung Marcomanni Robert Maaser som Odvulf

Den nya extra rollistan inkluderar Alessandro Fella, Cynthia Micas, Gabriele Rizzoli, Giovanni Carta, Katharina Heyer och Stefan Ruzowitzky.

Tillverkningsteamet

Här är teamet bakom det hela:

Skapad av: Jan Martin Scharf och Arne Nolting Showrunner: Stefan Rouzowitzky Regissörer: Stefan Ruzowitzky, Lennart Ruff strong>

Finns det en trailer?

Självklart finns det! Kolla in det nedan:

Det finns mycket historiskt material för skaparna av Barbarians som ska byggas, så det verkar troligt att om säsong 2 är lika populär som säsong 1, kan de godkänna en tredje säsong. Det är fantastiskt att se att originalinnehållet går så bra, i en tid då mycket av media domineras av franchiseavtal. Det är särskilt spännande att se en utländskspråkig serie få popularitet utanför det land den härstammar från.

Läs också The Resident Evil-anime innehåller de ursprungliga rösterna av Claire och Leon!