BRAVO OCH PEACOCK Plockar upp NYA SÄSONGER AV DEN POPULÄRA”UNDER DÄCK”-FRANCHISEN

Med fler chock och överraskningar än någonsin,”Below Deck”gör vågor när säsong 10 återvänder måndagen den 21 november klockan 20.00. ET/PT

Nya säsonger av Emmy(R)-prisnominerade”Below Deck Mediterranean”, tillsammans med”Below Deck Sailing Yacht”och Peacocks”Below Deck Down Under”för premiär 2023

· Den Emmy(R)-nominerade serien”Below Deck”Säsong 10 har premiär måndagen den 21 november kl. 20.00. ET/PT på Bravo.

· Bravo har plockat upp Emmy(R)-nominerade”Below Deck Mediterranean”för en åttonde säsong;”Below Deck Sailing Yacht”för en fjärde säsong; och Peacock har förnyat”Below Deck Down Under”för en andra säsong. Alla sänds nästa år.

· Som tidigare meddelats har den nya serien”Below Deck Adventure”premiär tisdag den 1 november klockan 21.00. ET/PT på Bravo.

KOMMER UPP PÅ SÄSONG 10 AV”BELOW DECK”

· Med början måndagen den 21 november återvänder kapten Lee Rosbach, kocken Rachel Hargrove och Chief Stew Fraser Olender till Karibien och leder vägen på motoryacht St. David. De får sällskap av den nya personalen Bosun Ross McHarg, Stews Hayley De Sola Pinto och Alissa Humber, Deck/Stew Camille Lamb och Deckhands Tony Duarte, Katie Glaser och Ben Willoughby.

· Varje avsnitt kommer att streamas nästa dag på Peacock.

· För en smygtitt, besök: https://www.bravotv.com/below-deck/season-10/videos/your-first-look-at-below-deck-season-10

·”Below Deck”kryssar genom Karibien för sin 10:e säsong, under ledning av stud-of-the-sea kapten Lee. Beläget på den ljuvliga ön St. Lucia, med kristallklart vatten och dramatiskt avsmalnande berg, kommer Pitons garanterat att entusiasmera även de mest kräsna gästerna. Ombord på den största motoryachten i”Below Deck”-historien är besättningen imponerade av det lyxiga, massiva fartyget St. David på 197 fot, men lär sig snabbt att med en större båt kommer större problem.

· Den älskade besättningsmedlemmen Fraser Olender ansluter sig till kapten Lee, men den här gången som Chief Stew. Att upptäcka inlärningskurvan på det här fartyget är brant, han ifrågasätter om han kommer att anta utmaningen i sin nya roll eller sjunka i Karibiens djupa vatten. Fraser måste också navigera i en stor konflikt mellan sina grytor då dynamiska personligheter uppstår på inredningsavdelningen. Kocken Rachel Hargrove tar tillbaka köket och lagar sin mest invecklade och finaste mat hittills. När hon höjer ribban ännu högre för sig själv börjar trycket öka och hon kämpar för att hålla sig flytande. På däck jobbar Bosun Ross McHarg hårt, men spelar hårdare när hans romanser på besättningskvällarna får honom i varmt vatten och blir salt med damerna. Medan de tre avdelningscheferna försöker hålla sin besättning i kö, sätts hela chartersäsongen i fara när kapten Lee fattar ett oväntat beslut som skakar båten till dess kärna, vilket leder till den mest chockerande säsongen av”Below Deck”hittills.

“Below Deck”produceras av 51 Minds. Mark Cronin, Courtland Cox, Lauren Simms, Tania Hamidi, Christian Sarabia och Zachary Klein fungerar som exekutiva producenter.

“Below Deck Adventure”är producerad av Shed Media. Lisa Shannon, Dan Peirson, Mark Cronin, Grace Lee, Mark Seliga, Joe Van Ek, Sun de Graaf, Brittany Nabors och Natalie Neurauter verkställande producerar.

“Below Deck Down Under”är producerad av 51 Minds. Nadine Rajabi, Mark Cronin, Jill Goslicky, Cristina Lopez, Tania Hamidi, Christian Sarabia och Zachary Klein producerar.

“Below Deck Mediterranean”produceras av 51 Minds. Nadine Rajabi, Mark Cronin, Wes Denton, Shane Maroufkhani, Tania Hamidi, Christian Sarabia och Zachary Klein verkställande producerar.

“Below Deck Sailing Yacht”produceras av 51 Minds. Mark Cronin, Courtland Cox, Vivian Kohon, Tania Hamidi, Christian Sarabia och Zachary Klein verkställande producerar.