YOU (L to R) PENN BADGLEY som JOE GOLDBERG i avsnitt 302 av YOU Cr. JOHN P. FLEENOR/NETFLIX © 2021

Bästa Netflix-program 2023

2022 har varit ett otroligt år för Netflix, men vi tror att 2023 kommer att bli ännu bättre! Det nya året kommer att fyllas med många nya Netflix-program och återkomsten av några populära serier. Faktum är att Netflix redan har börjat tillkännage de officiella releasedatumen för några av sina serier som kommer nästa år.

Men oroa dig inte! Det finns fortfarande massor av fantastiska Netflix-program planerade att komma i slutet av 2022, som Guillermo del Toros Cabinet of Curiosities, Manifest säsong 4 del 1, The Crown säsong 5, Dead to Me säsong 3, onsdag, Firefly Lane säsong 2 del 1 och många andra.

Vi har precis bestämt oss för att se framåt på alla kommande släpp som bekräftats eller förväntas komma ut 2023. Gör dig nu redo att bli pumpad eftersom Netflix-serien för 2023 är ute av denna värld! Naturligtvis var vi tvungna att börja med en av de bästa thrillerprogrammen på streamern, You.

Your releasedatum för säsong 4

En helt ny säsong av You kommer på väg till Netflix 2023. Vi hade hoppats på en sen 2022 release, men Netflix bestämde sig för att dela ut ett 2023 releasedatum istället. Streamern tillkännagav det officiella releasedatumet vid sitt virtuella fansevent TUDUM. Istället för att hela den fjärde säsongen släpps på en gång kommer den att delas upp i två delar. Din säsong 4 del 1 släpps den 10 februari och del 2 släpps den 10 mars. En teaser introducerar säsong 4 släpptes också.

Om du kommer ihåg avslutas den tredje säsongen med Joe i Paris på jakt efter Marienne. Det ser dock ut som att Joe på något sätt kommer att ta sig till London under den fjärde säsongen. Baserat på teasern går Joe nu under namnet Jonathan Moore och är professor. Men det här är ett mönster för Joe. Efter att ha orsakat förödelse på ett ställe flyttar han om och gör samma sak på en annan. Hur länge kommer Joe att komma undan med mord?

Förutom Penn Badgley innehåller säsong 4 skådespelare Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman, Ed Speleers, Niccy Lin, Aidan Cheng , Stephen Hagan och många andra.

Du förnyades för en fjärde säsong innan den tredje säsongen ens hade premiär. Vi väntar fortfarande på att se om Netflix förnyar thrillerserien för en femte säsong innan den fjärde säsongens premiär. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om programmets förnyelsestatus och allt annat angående You säsong 4.

Fortsätt och tryck på NÄSTA för att se fler av de bästa Netflix-programmen som kommer under 2023!