Det er omkring to år siden, vi fandt ud af, at Amazon bragte en Alex Cross-serie. Netværket har nu fundet sit forspring i en Leverage-stjerne.

Tilbage i 2020 lærte vi nogle spændende nyheder. Efter Jack Ryans succes og med håbet om, at Reacher ville være den samme, var Amazon ved at hente endnu en populær bogserie som et tv-program. Det ville handle om James Pattersons Alex Cross.

Serien blev annonceret uden nogen skuespillere knyttet til projektet. Det er ændret for nylig med TVLine bekræfter, at showet havde fundet sin føring.

Hvem er Alex Cross i tv-serien?

Tyler Perry og Morgan Freeman spillede rollen i filmatiseringerne, men nu er det tid til at overlade rollen til en anden. Den anden er Leverage-stjernen Aldis Hodge, og han har allerede modtaget positivitet fra fans af bogen. For at være ærlig er han virkelig den Alex Cross, jeg har haft i tankerne ved at læse bøgerne.

Hodge skal også være producer på serien. Ben Watkins er executive producer og showrunner for denne tilpasning. Vi har stadig ikke titlen på bogen, som denne serie vil tilpasse først. Der er indtil videre 29 bøger i serien!

Cross er en detektiv og retsmediciner, der har ét enkelt mål: han vil jagte mordere. Det er alt, hvad han er interesseret i. Nå, okay, han vil gerne have kærlighed, men han er blevet beskadiget efter hans kones mord, og nu kan han ikke lukke folk ind for at give kærligheden en chance. Han prøver dog at være der for sin familie.

Han er fuld af modsætninger. Cross er en mangelfuld karakter, men vi elsker ham for det. Når alt kommer til alt, er ingen perfekte.

Der er stadig ikke noget at sige om, hvornår denne serie kommer på Prime Video. At finde sit forspring er kun den første del.

Alex Cross kommer til Prime Video.