Netflix’højpandede drama, The Crown, er en fiktional fortælling om, hvad der foregår bag dørene til Buckingham-paladset og er løst baseret på de store britiske kongeliges velovervejede sandheder. Men vil det dække de slemme detaljer om Meghan Markles tid som kongelig, hendes fælles beslutning med prins Harry om at opgive deres kongelige protektioner og opgive deres stillinger og tjenester for én gang for alle?

Det er ikke mere end to år siden, at Sussexes besluttede at opgive deres pligter som højtstående kongelige i det glorværdige britiske monarki. Og efter deres exit gav de det berygtede Oprah Winfrey-interview, hvor kongeparret talte om nogle mørke hemmeligheder i deres tilbedte familie. Fra et storslået kongeligt bryllup til en biracial kvindes kampe i familien og deres endelige beslutning om at flytte sydpå, har interviewet potentialet til at forvandle sig til et spændende manuskript.

Men når Netflix-serien det aktuelle tidspunkt? Nå, prins Harry ser ud til at ønske sig imod det!

Vil Netflixs The Crown dække det berygtede Meghan Markle-kapitel i det britiske monarki?

Uanset hvor spændende hele fiaskoen kan vise sig at være i fiktive omgivelser, hertugen af ​​Sussex ønsker ikke, at det skal ske. I en optræden i Late Night Show med James Corden forklarede hertugen, at fiktion er let at se, men at se sin familie og sin kone i nyhederne hver anden dag er svært.

Tilbage i juli 2022 havde han insisteret på den samme udtalelse i et interview med den kongelige ekspert, der siger”Ja, vi ser absolut alle alt, men jeg vil insistere på, at det stopper, før det når mig.”Og det ser ud til, at den ledende skaber er på samme side som Prinsen.

Tilsyneladende havde skaberen Peter Morgan allerede tilbage i 2020 informeret The Hollywood Reporter at serien ikke når i dag. Han forklarede, at vi ikke ved det endnu hvor deres rejse vil føre dem hen, og hvordan den vil ende. Skaberen foreslog yderligere, at han har en 20-års regel. Ifølge Morgan,”det er nok tid og nok afstand til virkelig at forstå noget, til at forstå dens rolle, at forstå dens position, at forstå dens relevans.”

Er du enig med Peter Morgan? Eller ville du have bidder og glimt af det berygtede britiske kongepars liv i serien? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor.

LÆS OGSÅ: Netflix forsvarer’The Crown’mod Sir John Majors”ondsindede nonsens”-bemærkning om et plot, der fordriver den afdøde dronning

The Crown sæson 5 får premiere den 9. november, kun på Netflix.