.post-thumbnail img { object-fit: cover; bredde: 100%; } Foto af Dimitrios Kambouris/Getty Images

Warner Bros. Discovery bringer i øjeblikket hammeren ned på alle slags DC-superhelteshows, med Stargirl som det seneste offer. Men der er en stråle af lys i mørket: Matt Reeves’The Batman-spinoff The Penguin er stadig i høj grad en go.

Colin Farrell afslørede for nylig åbningsscenerne af showet, og sagde, at han ikke kunne vente med at klatre tilbage i de tunge proteser og begynde at tygge Gotham City-landskabet igen. Yderligere detaljer har været tynde på jorden, selvom vi nu ved, at Made for Loves Cristin Milioti skal spille Sofia Falcone.

Karakteren er, som du kunne forvente, datter af John Turturros afdøde Carmine Falcone, og vil kæmpe mod Oswald Cobblepot for kontrol af Gotham Citys underverden, hvor Reeves tager til Twitter for at byde hende velkommen til Batman-universet.

Forvent, at der snart bliver bekræftet mere om The Penguin. Baseret på tidslinjen foreslået af stjernen Farrell, ser det ud til, at serien vil blive optaget i begyndelsen af ​​2023 til udgivelse i 2024, hvor Reeves uden tvivl benytter lejligheden til at uddybe sin version af Bat-universet forud for The Batman 2. Denne efterfølger blev bekræftet ved CinemaCon i 2022, hvor filmskaberen sagde, at han overvejer Calendar Man, Mr. Freeze, Hush eller Court of Owls som antagonister.

Du skal forestille dig, at Barry Keoghans Joker også er en stor del af denne historie, og enhver Batman-fan vil vide, at Clown Prince of Crime har en tendens til at dominere enhver historie, han er med i.