Që kur u shfaq në ekranet tona në vitin 2017, Ozark është rritur ngadalë duke u bërë një nga shfaqjet më të mëdha të Netflix.

Drama në serinë e krimit është rritur me çdo pjesë të re, ndërsa familja Byrde përfshihet gjithnjë e më shumë në Kartelin Navarro dhe marrëdhëniet e tij.

Pas gati dy vitesh larg, Ozark më në fund u kthye në janar 2022 për sezonin e tij të shumëpritur 4, por fansat kanë mbetur duke pyetur se sa episode do të ketë sezoni i ri në total.

Ozark | Sezoni 4 Pjesa 1 Trailer | Netflix

BridTV

7652

Ozark | Sezoni 4 Pjesa 1 Trailer | Netflix

https://i.ytimg.com/vi/SB3xj2BKgHs/hqdefault.jpg

937039

937039

qendër

13872

Sezoni 4 i Ozark: Data dhe komploti i publikimit

Me episodin e fundit që erdhi 664 ditë më parë, sezoni 4 i Ozar më në fund mbërriti në Netflix të premten, më 21 janar , 2022.

Pas sezonit 3 që shfaqi vdekjen e vëllait të Wendy-t, Benit dhe avokates mbizotëruese Helen, Byrdes kanë një rrjetë shtrënguese rreth tyre ndërsa pyetjet fillojnë të bëhen.

Shumë kthesa të tjera priten pasi Marty dhe Wendy planifikojnë të ndërpresin lidhjet me kartelin, por nëse ata do t’i shpëtojnë vërtetë jetës së tyre të re të krimit është një çështje tjetër.

Netflix

Sa episode ka në sezonin 4 të Ozark?

Në total, sezoni 4 i Ozark do të përbëhet nga 14 episode, duke e bërë atë sezonin më të gjatë të serialit ende pasi të gjitha sezonet e mëparshme përmbanin 10 kapituj.

>

Megjithatë, ato 14 episode do të ndahen në dy pjesë, me shtatë kapitujt e parë të publikuar më 21 janar 2022.

Përpara publikimit të sezonit të ri, titujt e të parës do të dalin në treg. u zbuluan tre episode dhe me publikimin e plotë të shfaqjes, të shtatë titujt u zbuluan:

Fillimi i Fundit Lëreni botën e madhe të rrotullohet në qytetin e Make Ace Deuce Ellie Sangre Sobre Todo Sanctified Netflix

Kur del pjesa 2?

Pjesa 2 e sezonit 4 të Ozark do të dalë më vonë në 2022.

Megjithatë, një Data e saktë e lëshimit për shtatë episodet e ardhshme ende nuk është shpallur zyrtarisht.

Duke folur në Twitter, shumë fansa kanë shprehur dëshirën e tyre që pjesa 2 të arrijë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Një fans pyeti: “Pjesa 2 e sezonit 4 të Ozark kur do të vijë!? Na bëri të presim përgjithmonë?”

Ndërsa një tjetër shtoi: “Pjesa 2 Më mirë të mos duhen 2 vjet për t’u larguar”

Dhe më në fund, ky fans ka vendosur të prisni që ata të mund t’i shikojnë të 14 episodet menjëherë:”A jam unë i vetmi person që lexoj”Sezoni 4 Pjesa 1″dhe menjëherë mendon,”mirë *** këtë, do të pres pjesën 2″. Gjithçka që më bërtet është cliffhanger irrituese. #Ozark

Netflix

Sezoni 4 i Ozark është i disponueshëm për t’u transmetuar tani në Netflix pas publikimit më 21 janar 2022.

Në lajme të tjera, Si e tradhtoi Bib Fortuna Boba Fett? Book of Boba Fett shpjegoi