Producenti i Spider-Man konfirmon vezën e Pashkëve të Spider-Verse në Chip’n Dale të Disney+ (Foto)

Kur bëhet fjalë për animacionin, ka një film që është bërë kryesuesi gjatë dekadës së fundit: Spider-Man: Into Spider-Man: Into the Spider-Man: Into the Spider-Man:-Vargu. Projekti reklamohet vazhdimisht pasi shumë filma të preferuar të fansave të përqendruar në faqen ikonë të internetit. Pra, është e drejtë që kur publikohet një Read more…

Shpjegohet fundi i varkës – Perënditë mashtruese greke të erës, purgatorit dhe lidhja e tij me trekëndëshin

Perënditë kanë luajtur me të vdekshmit që kur ekzistojmë. Ndërhyrja e tyre vazhdon të formësojë dhe shkatërrojë botën tonë. Më shpesh na shqetësojnë. Zotat mashtrues të fiksuar pas mashtrimit dhe kurrë pas karamele, këto qenie të fuqishme e humbin kohën e tyre vetëm duke na qitur si një fëmijë me Read more…