Filma dhe shfaqje të reja për t’u transmetuar këtë fundjavë: Ozark Sezoni 4 Pjesa 1, Mynih-Skaji i Luftës, Siç e shohim dhe Femër e dehur e vetme

Netflix do të dalë për të luajtur këtë fundjavë me opsione të shkëlqyera si në frontin e televizionit ashtu edhe në atë film: pas shumë pritjeve, Ozark rikthehet për sezonin e tij të katërt dhe të fundit ndërsa Mynih-The Edge of War është gati të shtojë një dramë në një kohë tashmë dramatike në histori. Në Hulu, betejat për të kapërcyer varësinë paraqiten përmes një objektivi komik në serinë e re, Femër e dehur beqare. Amazon Prime Video po del gjithashtu me përmbajtjen e vet origjinale: Siç e shohim, një seri dramatike me tetë pjesë që ofron një spektër më të plotë të përvojave të autizmit. Ju pelqejne keta tituj? Kuriozë për të mësuar më shumë? Shikoni pjesën tjetër të hiteve të reja në transmetim këtë fundjavë më poshtë:

Të reja në Netflix 21 janar: Ozark Sezoni 4 Pjesa 1