Det finns ingen officiell panel för att mäta OTT-visningssiffrorna. Ett mediekonsultföretag Ormax Media har dock spårat tittarsiffror på OTT-släpp på alla större OTT-plattformar i flera månader nu. Baserat på rapporten, här är en lista över de mest sedda hindifilmerna och programmen under veckan 10 oktober 2022 – 16 oktober 2022. Siffrorna mäts över hela Indien endast för hindiversioner.

Maja Ma på Amazon Prime Video

Visningar: 5,1 miljoner

Maja Ma följer en kärleksfull Gujarati-mamma i medelklassen vars förflutna hotar att störa hennes sons äktenskap. Förra veckan var det den näst mest sedda hindititeln på OTT med 4,4 miljoner visningar.

Aashiqana på Disney+ Hotstar

Visningar: 4,3 miljoner

Den andra säsongen av Disney+ Hotstars romantiska thrillerserie Aashiqana kom den 10 oktober 2022. Det är veckans näst mest sedda Hindi OTT-titel.

Läs: Topp 5 mest sedda hindi OTT-titlar (3 oktober 2022 – 9 oktober 2022)

Karm Yuddh på Disney+ Hotstar

Visningar: 3,7 miljoner

Utspelar sig i glädjens stad, Kolkata, följer den här dramaserien en blodig familjefejd mellan familjen Roys efter en dödlig brand. Serien med åtta avsnitt har Satish Kaushik, Rajesh Khattar, Ashutosh Rana, Paoli Dam och Ankit Bisht i huvudrollerna. Förra veckan var det den mest sedda hindititeln på OTT med 5,5 miljoner visningar.

Tu Zakhmi Hai på MX Player

Visningar: 3,2 miljoner

Sett mot bakgrund av det höga samhället och Delhis kriminalitetsvärld, visar showen livet för Viraj Trehan (Gashmeer Mahajani) – en Hawala-kung som blir kär i sin gisslan Kavya Grewal (Donal Bisht).

Good Bad Girl på Sony LIV

Visningar: 2,7 miljoner

Detta är historien om en mellanstadium-klasstjejen blev en skicklig advokat, Maya Ahuja, som hittar uppfinningsrika sätt att undkomma klibbiga situationer.