img width=”696″height=”392″src=”https://netflix-news.atsit.in/sv/wp-content/uploads/2022/09/love-is-blind-sasong-3-release-date-cast-plot-more.jpg”>

Love is blind säsong 3: Den populära reality-tv-serien för dejting kommer tillbaka i oktober 2022!

The Love is Blind hade sin Netflix-premiär den 13 februari 2020, som en del av en tre-veckans evenemang. Säsong 3 har premiär på Netflix den 19 oktober, bestående av 12 avsnitt.

Love Is Blind är en dejting reality-tv-serie producerad av Kinetic Content och skapad av Chris Coelen. Serien har jämförts med en annan Kinetisk innehållsproduktion med namnet Gift vid första ögonkastet. Serien hade sin Netflix-premiär 13 februari 2020, som en del av ett tre veckor långt evenemang.

Den 24 mars 2020, Netflix förnyade Love Is Blind i två säsonger till. Säsong 2 började 11 februari 2022 och slutade 25 februari 2022. Säsong 3 filmades dock samtidigt med säsong 2 och fansen har väntat på att den släpps. Netflix har tillkännagett säsong 3, och den kommer att släppas i oktober.

När kommer Love Is Blind säsong 3 att släppas? Vad har den kommande säsongen att erbjuda? Vem är skådespelaren? Tja, fortsätt läsa för att ta reda på det.

Love Is Blind Säsong 3 Releasedatum.

Netflix avslöjades den 14 september starkt> att inte bara säsong tvås uppföljning After The Altar kommer denna vecka, utan säsong tre är inte långt efter. Love Is Blind säsong 3 har premiär på Netflix den 19 oktober, bestående av 12 avsnitt.

Rensa din kalender: det är dags att chansa på kärlek igen! Love is Blind återvänder för säsong 3 den 19 oktober. 💕 Och glöm inte: After the Altar Säsong 2 kommer DENNA FREDAG! pic.twitter.com/mSkLcbeZYd

— Love is Blind (@LoveisBlindShow) 14 september 2022

Den filmades omedelbart efter säsong 2, som avslutades under våren 2021. Säsong tre tog poddarna till Dallas, Texas. Den kommande säsongen kommer att skilja sig mycket från de två tidigare släppta säsongerna. Seriens två första säsonger har varit enorma hits. Därför väntas det för den kommande säsongen också.

What Is The Plot?

De två första säsongerna av Love Is Blind följde samma mönster, men saker och ting kunde förändras under den tredje säsongen. Seriens handling kretsar kring 15 män och 15 kvinnor som hålls isär. I poddarna ägnar de sig åt blind speed dating.

De begränsar sina urval med tiden när de flirtar och lär känna varandra. De kan träffas personligen om den ena lämnar ett förslag och den andre accepterar. Par som är förlovade åker på sin smekmånad till en charmig badort. De är fortfarande engagerade i att stärka sina band samtidigt som de umgås med det andra paret.

Efter sin smekmånad flyttar de tillbaka till sin hemstad och till en möblerad lägenhet tillsammans. De fortsätter sitt dagliga liv genom att gå till jobbet, interagera med människor och presentera sina nya betydelsefulla andra för sina nära och kära.

Svennesexa hålls av både män och kvinnor kvällen före bröllopet. Dessutom uppmanas varje par att säga”jag gör det”eller”jag gör det inte”när de träffas vid altaret. Om båda är överens kan de gifta sig. Om en eller båda svarar”jag gör det inte”, kan de säga upp det eller börja äta normalt igen.

Love Is Blind Säsong 3 Cast

Eftersom det är en dokusåpa för dejting har skådespelarna för säsong 3 ännu inte avslöjats. Att tillkännage de tävlande kommer att vara en bröllop för fansen eftersom de kanske redan vet vem de kommer att se i programmet.

Finns det någon trailer?

Serien , med Nick och Vanessa Lachey som värd, kommer att följa en ny grupp singlar som, som teasern säger,”kommer ut hit för att ta en chans på kärleken.”Streamern beskriver de tävlande som”singlar som vill bli uppskattade för vem de är snarare än hur de ser ut.”

Du kan se trailern här:

Och det verkar som att vissa känslomässiga ögonblick redan är på gång vägen. Men det är inte bara dramatik som har antytts.

Teasern skildrar Love Is Blind-dörrarna som öppnas för en kvinnlig kandidat, vilket antyder att en förlovning har inträffat, vilket gör att fansen blir vansinniga.