Inspirerad av Susan Wiggs bästsäljande bok”The Apple Orchard,’Hallmarks’The Secrets of Bella Vista’är en romantisk film regisserad av Heather Hawthorn Doyle. Berättelsen kretsar kring Tess när hon ärver en äppelträdgård tillsammans med sin nyfunna halvsyster, Isabel. När Tess hjälper sin nyfunna familj att ta sig ur ett skuldproblem, reder hon upp mysteriet kring sin mormors skatt och lyckas i processen förstå sig själv bättre.

Den romantiska aspekten av berättelsen i kombination med den spänningsfyllda aspekten ger en spännande klocka som håller tittarna fast vid filmen hela tiden. Dessutom ger de frodiga gröna och pittoreska bakgrunderna av gårdarna och vingårdarna en känsla av lugn till hela berättelsen, trots dess mystiska karaktär. Så det är naturligt för dig att vara nyfiken på att veta var”The Secrets of Bella Vista”spelades in. Om du vill ta reda på det, kanske du är intresserad av vad vi har att dela om detsamma!

The Secrets of Bella Vista Filming Locations

‘The Secrets of Bella Vista’filmades helt i Ontario, närmare bestämt i Hamilton. Den huvudsakliga fotograferingen för Hallmark-filmen började i juni 2022 och avslutades inom någon månad, i början av juli samma år. Beläget i centrala Kanada, är Ontario den folkrikaste provinsen och den näst största provinsen sett till den totala ytan i landet. Låt oss nu ta dig till alla specifika platser som gör ett framträdande i den romantiska filmen!

Hamilton, Ontario

Alla de centrala sekvenserna för”The Secrets of Bella Vista”var linser i och runt Hamilton, en hamnstad i Ontario. Utifrån det ser det ut att produktionsteamet möjligen slog läger på flera landsbygdsområden i staden Hamilton, inklusive en vingård, för att spela in olika scener mot lämpliga bakgrunder av gårdarnas grönska. I synnerhet använde de till synes premissen för The Apple Orchard vid 1668 Highway 6 för att spela in en majoritet av scenerna i filmen.

Beläget på den västra delen av Niagarahalvön i södra Ontario drivs Hamiltons ekonomi av stål-och tung tillverkningsindustri samt hälso-och vetenskapssektorerna. Hamnstaden är hem för ett antal populära turistattraktioner, som Canadian Warplane Heritage Museum, HMCS Haida National Historic Site, African Lion Safari Park, Royal Botanical Gardens, Cathedral of Christ the King och arbetarnas Konst-och kulturarvscentrum. Det finns också flera gallerier och museer i staden, inklusive Hamilton Museum of Steam & Technology, Art Gallery of Hamilton och McMaster Museum of Art.

Även känd som den ambitiösa staden, Hamilton besöks inte bara av turister utan också av filmskapare i inspelningssyfte. Under åren har staden fungerat som en central produktionsplats för ett antal filmer och TV-program. Några av de anmärkningsvärda är’Nightmare Alley’,’The Man From Toronto’,’RoboCop’,’The Queen’s Gambit’och’Locke & Key’.

The Secrets of Bella Vista Cast

Rachelle Lefevre porträtterar Tess i Hallmark-filmen. Du kanske har sett hennes inslag i andra produktioner som’Big Wolf on Campus’,’The Sounds’,’What About Brian’,’Boston Legal’och’Swingtown.’Hon spelar också i’Twilight’-sagan,’Off the Map,’A Gifted Man’och’Under the Dome’. Dessutom skriver Niall Matter rollen som Damhnaic i’The Secrets of Bella Vista’. Tidigare har han medverkat i ett antal filmer och tv-program. Han är känd för’The Best Years’,’Watchmen’,’The Good Doctor’,’Eureka’,’The Predator’och’iZombie’.

Andra skådespelare som spelar viktiga roller i Kännetecknande film är Nathalie Boltt (Shannon), Tasya Teles (Lourdes), Helena Marie (Isabel), Donia Kash (Suzette), Javier LaCroix (Ernesto), Phoebe Miu (Kiley), Amber Lewis (Lydia) och Gabriela Reynoso (Estella) ). Dessutom medverkar Adina Insley (Small Girl), Lynn Whyte (Sofia Sheffield), Scott McGrath (Ben Trianon), Sarah Hayward (Nellie), Kalyn Miles (Doctor Denton) och Camila Savia Judge i filmen.

Läs mer: Best Hallmark Christmas Movies

Categories: Streaming News