>

En helt ny säsong av The Great British Baking Show hade premiär på Netflix i morse, och introducerade oss till 2022 års skådespel av älskvärda bagare. Vi tittade på när de blandade och mätte, dekorerade och förtvivlade, och tog beröm och nedläggningar från Paul Hollywood och Prue Leith. Men vänta! Bara ett avsnitt av The Great British Baking Show säsong 10 hade premiär idag? Var är resten av den här säsongen? Visst finns det mer än ett avsnitt i Netflix The Great British Baking Show Collection 10?!?!

The Great British Baking Show är ett av få Netflix-original som lanseras varje vecka. Det beror på att vi får nya avsnitt av The Great British Baking Show några dagar efter att varje ny avsnitt sänds i Storbritannien på Channel 4. Det betyder att du antingen kan njuta av varje avsnitt varje vecka, som en sötbit som bär dig genom hela veckan eller så kan du vänta tills finalen av säsong 10 av The Great British Baking Show släpps på Netflix för att fullfölja hela säsongen.

Så hur många avsnitt finns det i The Great British Baking Show säsong 10? Och när har nya avsnitt av The Great British Baking Show premiär på Netflix? Betrakta detta som din Great British Baking Show Collection 10 avsnittsguide…

NÄR PREMIÄR NYA AVSNITT AV THE GREAT BRITISH BAKING SHOW PÅ NETFLIX?

Nya avsnitt av The Great British Baking Show har premiär på Netflix på fredagar mellan nu och 18 november. Räkna med att nya avsnitt av The Great British Baking Show dyker upp live på Netflix kl. 03.00 ET eller 12.00 PT.

Var nu varnat: Eftersom nya avsnitt har premiär på tisdagar i Storbritannien (under namnet The Great British Bake-Off) kunde du av misstag se spoilers online under dagarna fram till fredagen. Stäng av ljudet på dina brittiska Twitter-vänner eller påminn dig själv om att det här bara är en serie om trevliga människor som bakar.

Tycker du att det är orättvist att britterna får The Great British Baking Show några dagar tidigare? Det brukade vara så att amerikaner var tvungna att vänta uppemot ett år på att nya avsnitt av programmet skulle släppas!

HUR MÅNGA EPISODER FINNS I THE GREAT BRITISH BAKING SHOW SÄSONG 10?

Där kommer att finnas tio avsnitt av The Great British Baking Show säsong 10 på Netflix. Vi vet med säkerhet att de första veckorna kommer att ägnas åt kakor, kex och bröd, men efter det kan du förvänta dig att teman blir mer kreativa. Det bör ägnas minst en vecka åt en utländsk – läs ”inte brittisk”— bakningsform och en vecka där bagarna får i uppdrag att baka utan en nyckelingrediens som mejeri eller mjöl.

Här är din veckovisa guide för varje enskilt avsnitt:

Avsnitt 1: Fredagen den 16 september
Avsnitt 2: Fredagen den 23 september
Avsnitt 3: Fredagen den 30 september
Avsnitt 4: Fredagen den 7 oktober
Avsnitt 5: Fredagen den 14 oktober
Avsnitt 6: Fredag ​​21 oktober
Avsnitt 7: Fredag ​​28 oktober
Avsnitt 8: Fredag ​​4 november
Avsnitt 9: Fredagen den 11 november
Avsnitt 10: Fredagen den 18 november