Netflix’The Sandman’følger historien om Dream, som blir tvunget til å streife rundt i den våkne verden når, i hans fravær, mange av kreasjonene hans unnslipper hans rike, the Dreaming. Drømmer og mareritt hører ikke hjemme i den våkne verden og Drømmenes Konge er fullt klar over det. Han er også skremt av flukten til et mareritt kalt The Corinthian, som bruker ferdighetene sine til å bli en berømt seriemorder. Mens hans skremmende handlinger gjør ham til en skremmende personlighet, viser The Corinthian seg også å være et forførende og mystisk vesen. Hvis du lurer på hva hans seksualitet er, her er det du bør vite om ham. SPOILERE FORAN

Er The Corinthian Gay?

Ja, The Corinthian er homofil i «The Sandman». Han er skapt av Morpheus som et mareritt, hvis formål er å være menneskehetens speil. Han skal vise mennesker mørket inni dem og få dem til å konfrontere de tingene de helst ikke vil møte i den våkne verden. Mens arbeidet hans som et mareritt lar ham torturere mange sjeler, er han ikke fornøyd med det. Til slutt løper han fra The Dreaming og begynner å drepe folk, stikke ut øynene deres og spise dem.

Interessant nok, når han går på sin første drapsrunde, sluker han øynene til bare menn, sa Neil Gaiman i’The Sandman Companion’. Mens Corinthian faller på det rarere spekteret av seksualitet, er han ikke den eneste LHBTQ-karakteren som dukker opp i tegneseriene, og med god grunn. Gaiman sa at det var et bevisst valg å holde”The Sandman”-verdenen inkluderende. «Da jeg skrev det – og i dag – hadde jeg homofile venner og transvenner. Jeg ønsket å se dem representert i tegneseriene jeg skrev, og det føltes for meg som om jeg skrev tegneserier og utelot dem, så ville jeg ikke representert min verden eller verden jeg var i, eller verden jeg var oppfatter nøyaktig, modig eller virkelig. Og det er poenget med kunst. Så for meg var det bare gitt,» han forklart.

TV-programmet bærer dette aspektet av Corinthians personlighet fra tegneseriene og skildrer det godt på skjermen. Vi ser hans magnetiske personlighet svirre inn i ganske mange mennesker i løpet av hendelsesforløpet. Skuespiller Boyd Holbrook, som spiller The Corinthian i Netflix-showet, sa at karakterens valg av seksuelle partnere er basert på hans fascinasjon for mennesker.”Det er per person. Det er egentlig ikke noen form for fast demografi, fordi han bare er så fascinert av menneskeheten selv og alle de forskjellige smakene og smakene som følger med det. Jeg føler at han er på en buffet, og han går tilbake i sekunder,» han sa.

Så klart, Corinthian viker ikke tilbake for å bruke sin sjarm og forførelse for å få det han vil ha. På Cereal Convention, når det blir oppdaget at noen har infiltrert konvensjonen som The Boogieman, som skal ha dødd for tre år siden, bruker Corinthian lokket sitt for å få bedrageren alene, hvor han deretter blir brutalt drept. Selv om hans seksualitet ikke er hans definerende kjennetegn, blander showet det godt med hans morderiske tendenser, og holder oss alltid på utkikk for å finne ut om den neste personen vil bli hans kjæreste eller offer, eller begge deler.

Les mer: Hvor er Netflixs The Sandman filmet?