“Young Wallander Seizoen 2.”‘Jonge Wallander’voor Netflix. Hoewel het een losse start is van het verhaal van Henning Mankell Kurt Wallander, is de detectiveserie een nieuw concept voor vandaag. Young Wallander Seizoen 2 begint na het einde van het eerste seizoen, en de jonge Kurt blijft bescheiden na de tragische dood van Hemberg.

Hij speelt zelfs met speelgoed met het idee om de eenheid te verlaten voor een ernstig misdrijf , maar Frida Rask dwingt hem zijn keuze te heroverwegen. Terwijl Osei’s nieuwe hoofd zijn carrière begint, verontrust Frida een nieuwe aanval en lopende zaak. Wallander denkt dat het mysterie duidelijk is, maar moet hij het boek beoordelen aan de hand van de omslag? Kom nu meer te weten over Young Wallander Seizoen 2.

Young Wallander Seizoen 2: Synopsis

‘Young Wallander Seizoen 2’. De Young Wallander-serie begint na de dood van Heemberg en Kurt overweegt de baan te verlaten. Senior detective Frida Rask slaagde er echter in haar uit te leveren. Wat een normaal incident van afranselingen en rennen lijkt te zijn, wordt steeds verwarrender naarmate het verhaal dieper in het konijnenhol gaat. Met de vriendelijkheid van een meisje genaamd Katja, ontdekte de politie zijn naam.

De overledene is een voormalige crimineel van middelbare leeftijd genaamd Anton Nyberg. Anton Nyberg is echter vernoemd naar Elias Fagar, een 14-jarige jongen die een gevangenisstraf van acht jaar uitzit. De persoon die hem gevangen zette was Frida Rask, in haar eerste geval.”Young Wallander Seizoen 2.”

De politie ontving eerder een video van de club om de moord te onderzoeken. Katja heeft blijkbaar met de moordenaar gepraat voordat ze naar Elias ging, en ze kan betrokken zijn geweest bij de moord. Op de foto’s is ook een politieauto te zien, en Kurt weet dat de auto frauduleus is. Op dat moment lekte iemand een filmpje naar de media, waardoor Reza nadacht over mogelijke interne betrokkenheid.

Aan de andere kant dook een andere video van de zaak acht jaar geleden opnieuw op in het proces van Frida. Frida lijkt gewelddadig in de video als hij de 16-jarige Soren een”beest”noemt. Soren vindt echter dat Morerg het verdient, en het lijkt erop dat het op zijn eigen manier is geschreven. Het eerste geval betreft de dood van zwemleraar Jurgen Moberg in een schoolzwembad.

Hoewel Moberg zuiverder, heiliger lijkt, onthult nader onderzoek een heel andere persoon. Frida herinnert zich de zaak wanneer Kurt suggereert dat de waarheid buiten haar eerdere onderzoek zou kunnen liggen. Op dat moment krijgen we informatie over de man en Elias in de club op de avond van zijn dood.

De jongen is de oudere broer van Elias, Soren Fagar, van wie wordt aangenomen dat hij verantwoordelijk is voor de dood van Jurgen Moberg.. Hij bracht acht jaar in de gevangenis door en de politie ontdekte dat hem eerder gratie was verleend. Hoewel Katja het onderzoek probeert te ontwijken, laat Kurt haar een kaart achter. Ze probeert Kurt te bellen als ze merkt dat haar leven in gevaar is.

Reza, die in Lindaangen woont, helpt Katja in haar huis. Terwijl ze weg zijn, oordelend dat Katja niet thuis is, verschijnt kort daarna de moordenaar. Katja rent naar het balkon en gaat naar een smal gebied. De moordenaar arriveert bij haar voordat de politie erachter komt, en Kurt lijkt te laat te zijn aangekomen. Hoewel hij veel met Osei te maken heeft, ziet hij deze moordenaar met hoeden in de menigte.

Kurt rent achter de moordenaar aan maar rent weg. Op dat moment krijgt Reza een promotie om de afwezigheid van Rask op te vullen, terwijl Soren ongemerkt in het huis van Rask inbreekt. Soren laat Rask ongedeerd. Na de zaak te hebben behandeld, geeft Reza een theorie en ze gaan met wrok op zoek naar iemand op het politiebureau.

Jonge Wallander Seizoen 2: Einde,

“Jonge Wallander seizoen 2.”Naarmate het verhaal zich ontvouwt, lijkt het erop dat Petterson Elias Fagar heeft vermoord. Petterson is dezelfde man die op het plaatselijke politiebureau werkt, en het zou een hoop voor hem zijn om met een nep-politieauto te komen. Petterson meldde zich drie keer opnieuw aan bij het politiebureau, maar kreeg nooit de kans om te werken.

Hij ging later in het leger en diende een tijdje in Afghanistan. Na zijn terugkeer uit Afghanistan blijkt Petterson PTSS te hebben ontwikkeld, waardoor hij naar het psychiatrisch ziekenhuis van Edwin Holmgren, de vader van Amelia Holmgren (Mia), is gestuurd.

In de kliniek, toen Amelia weer ziek was, werd ze en Petterson hadden een geweldige relatie-Amelia ontkende later dat Petterson voor haar zorgde. De relatie kan echter meer dan vriendelijk zijn geweest, aangezien Petterson Amelia tot het einde probeerde te beschermen. Rechercheur Reza heeft slechts een vermoeden en volgens de tip stemt Osei ermee in Petterson af te tappen.”Young Wallander Seizoen 2.”

Ze luisteren naar Pettersons gesprek met Amelia wanneer Amelia hem vertelt dat hij te ver is gegaan. Soren, aan de andere kant, traceert de liefdesbrieven naar het jaarboek van Elias en ontdekt wie Amelia is. Kurt kan zijn ogen niet geloven als hij naar Amelia’s foto kijkt-zij is Mia, een flirterige advocaat die met Mona samenwerkt.

Terwijl we ons het bewijsmateriaal herinneren, proberen we te begrijpen waarom Petterson Elias heeft vermoord. Ten eerste zorgde de dienst in Afghanistan ervoor dat hij veranderde-de reden voor zijn bezoek aan de kliniek. In deze moeilijke tijd vormde hij een band met Amelia, en door de omstandigheden was de band sterk.

Amelia vertelde Petterson over Elias, omdat ze bang was dat Elias alleen maar vertel de waarheid. Om Elias het zwijgen op te leggen, bood Edwin Holmgren steekpenningen aan. En Elias vertelde bijna de waarheid aan zijn broer – de waarheid over de dood van Jurgen Moberg – voor zijn dood. Petterson huurde Katja in om Elias de metro in te lokken en naar Elias te rijden. Petterson heeft mogelijk een video vrijgegeven om terug te keren naar de politieschool.”Young Wallander Seizoen 2.”

Gerelateerd- Young Wallander Seizoen 3 Netflix Releasedatum, Cast & Plot

Gelukkig

0 0 %

Verdrietig

0 0 %

Opgewonden

0 0 %

Slaperig

0 0 %

Boos

0 0 %

Verrassing

0 0 %