Kamala Khan oppii lisää menneisyydestään ja kuinka rannekorut antavat hänelle voimia Disney+ Original-sarjan uusimmassa jaksossa”Ms. Ihme.”Kamala keskustelee lisää isoäidistään Kamrenin ja hänen perheensä kanssa. Lisäksi Kamrenin äiti pyytää Kamalaa auttamaan perhettään palaamaan paikalleen ajoissa. Mutta kun Kamala epäröi, Kamrenin äiti uhkaa Kamalan koko perhettä veljensä häiden aikana, mikä johtaa Kamalan ja Kamrenin perheen väliseen riitaan, kun taas Kamren ja Bruno päätyvät pahoinpitelyn väärään päähän.

Tämä on vankka Marvel-retki Disney+:ssa. Se muistuttaa minua paljon”Cloak and Daggerista”. Koska päähenkilöt ovat teini-ikäisiä, monet käsitellyistä ongelmista ovat minulle hieman nuoria, mutta ne puhuvat täydellisesti nuorempaa yleisöä. Olisin rakastanut tällaista Marvel-ohjelmaa teini-iässä. Kamalan hahmon kasvu on ollut vakaata kolmen jakson ajan. Valitettavasti hänen kaksi parasta ystävänsä osuivat tyypillisiin tyyppeihin vapaatahtoisesta parhaan ystävän, joka on radikaali hänen konservatiivisen yhteisönsä normien mukaan, ja miespuolisen parhaan ystävän, joka on selvästi ihastunut päähenkilöön, mutta ei ole tarpeeksi rohkea kertomaan hänelle. Tuntuu siltä, ​​että tuo trio on ollut mukana melkein jokaisessa teini-ikäisille suunnatussa ohjelmassa, jonka muistan.

Kysymykseni jatkossa on, onko Kamrenin perhe ohjelman (tai kauden, jos se on suunniteltu useaksi) huonoksi. vuodenajat), vai onko se Damage Control? Kamrenin perhe näyttää varmasti olevan tehokkaampia roistoja. Vaikka Damage Control näyttää valtion virastolta, joka on pätevä työssään, he näyttävät silti joukolta ei-supervoimaisia ​​ihmisiä, jotka yrittävät kilpailla supervaltaisten ihmisten kanssa, ja se ei yleensä toimi hyvin niille, joilla ei ole valtuuksia. Yksinkertaisesti sanottuna Damage Control voi palvella ilkeää tarkoitusta, mutta he näyttävät olevan ontuva pääkonhi. Tämä saa minut toivomaan Kamrenin perhettä.

Tällä sarjalla näyttää olevan ristiriitainen reaktio siihen joidenkin tilastojen perusteella. Tiedän hyvin, että”Ms. Marvel” on toistaiseksi alhaisimmat suoratoistoluvut kaikista Marvel-sarjoista Disney+:ssa. Mutta olen myös seurannut erittelyjä, ja se osoittaa, että se on yksi vahvimmista sarjoista teini-ikäisten, vähemmistöjen ja naisten kanssa. 30-vuotiaana valkoisena en ole kaukana sellaisesta, joka kertoisi nuoremmalle sukupolvelle, mistä heidän pitäisi pitää ja mistä ei. Olen hyväksynyt sen, että kaikkea tuotettua ei ole tarkoitettu minulle, ja se on okei. Olen iloinen nähdessäni, että tämä sarja pärjää hyvin väestötietojen kanssa, jotka ovat yleensä alipalveluita.

Pidän suunnasta, jolla Disney+-ohjelmat ovat menossa tällaisten ohjelmien kanssa. Pidän Ms. Marvelista, hahmosta, vaikka en olekaan kovin vaikuttunut”Ms. Marvel”, esitys. En malta odottaa, että pääsen näkemään Kamala Khanin seuraavassa”Captain Marvel”-elokuvassa ja näkemään, kuinka kaikki nämä elokuvat ja ohjelmat yhdistyvät vaiheeseen 4. Sarja osuu yleisönsä kannalta oikeaan, se ei vain osu. oikeat nuotit minulle, mutta olen edelleen mukana tulevassa.

Sijoitus: 3 tähteä

Mitä pidit tästä”Ms. Marvel?”

Jeremy Brown

Jeremy on ollut suuri Disney-fani lapsesta asti, kun hän kasvoi Disneyn renessanssin aikana. Eräänä päivänä hän toivoo voivansa käydä jokaisessa Disney Parkissa maailmassa.