Kun Oscar Isaacin Moon Knight on poissa tieltä ja Benedict Cumberbatchin Doctor Strange Hulluuden Multiversumissa on kaikki valmis, on aika kiinnittää Marvel Studion seuraava projekti. Rouva Marvel. Esitys keskittyy Iman Vellanin uuteen sankariin klassisen ikääntymisen tarinan muodossa. Hankkeen takana olevat ovat kuitenkin tehneet hahmoon yhden merkittävän muutoksen, joka on ärsyttänyt joitain faneja: he muuttivat hänen supervoimansa täysin.

Sarjakuvassa hahmolla on kyky muuttaa hahmonsa kokoa. elin; venyvyys, muodonmuutos ajoittain, omaksuminen jne. Kuvittele herra Fantastic-tyyppisiä voimia -vaikka ne ovat teknisesti erilaisia, niitä voidaan usein käyttää ja kuvata samalla tavalla.

Kamala Khanin Disney+-sovituksessa Marvel Studios on poistanut nämä voimat yhtälöstä kokonaan – tämä on raju liike luovan voiman toimesta, joka pyrkii kallistumaan lähemmäksi koomista tarkkuutta kuin suuria poikkeamia. Sen sijaan hän tulee luomaan purppuranpunaisia ​​vaaleita rakenteita.

Ilmeisestikin fanit ovat saaneet aikaan kovan muutoksen ja aiheuttaneet paljon vastareaktiota aiheeseen liittyen. Nyt sekä näyttelijät että miehistö ovat jakaneet kommenttinsa koko tilanteesta.

Ms. Marvel Crew on Powers Controversy

Marvel

Haastattelussa SFX-lehden kanssa, Ms. Marvel tähti Iman Vellani kommentoi vastareaktiota, jota monet fanit ovat kiittäneet hänen voimavaransa suuresta muutoksesta esitystä varten.

Vellani pani merkille, kuinka muutokset “[napauta] hänen tarinansa tulevaisuus”, erityisesti siinä, kuinka hän jatkaa “yhdistää [muihin] ystäviensä… tulevassa elokuvassa The Marvels:”

“Se koskettaa hänen tarinansa tulevaisuutta, koska se yhdistää hänen muihin ystäviinsa, jotka hän tapaa tulevassa elokuvassa The Marvels. Hän on kiinnostunut tietämään:’Hienoa, tarkoittaako se, että olen asgardilainen? Minuun osuu gammasäteet?”Ei, se ei näytä olevan mikään niistä. Se menee hänen omalle isälleen. st ja hänen perintönsä ja sukulinjansa.”

Supervoimien suurta muutosta puolustaessaan näyttelijä teki selväksi, kuinka hän “[luulee] pysyi uskollisena sille, mitä sarjakuvat toivat ,” vaikka huudahti, että kaikesta huolimatta, “[Ms. Marvel] voisi ampua makkaroita sormistaan, kunhan hän vielä lähtee tuolle itsetutkimismatkalle:”

“‘Olen [Kamalan] hyvin omistushaluinen,’hän sanoo. – Uskon, että pysymme uskollisina sille, mitä sarjakuvat toivat. Teemat ovat aina olleet identiteetti ja naimisiin meneminen 50 miljoonan asian kanssa, jotka tekevät Kamalan. Kaikesta huolimatta hän voisi ampua makkaroita sormistaan, kunhan hän edelleen lähtee tuolle itsensä löytämisen matkalle.” 

Toinen sarjan ainutlaatuinen elementti on sen käyttö. Adil Del Arbi, yksi esityksen ohjaajista, mainitsi, kuinka oli “tärkeää, että tulet suoraan Kamalan maailmaan ja näet sen hänen silmiensä kautta… se todella osoittaa, että hänen päänsä on pilvissä ja hän fantasioi aina.” 

Haastattelussa Games Radar, Ms. Marvel-hahmon Sana Amantin luoja, vakuutti faneille, että voimia “käytetään [hyvin, hyvin] samanlaisia ​​[katso] sarjakuvia:”

“”Luulen, että viestien ydin on olemassa – me vain ilmennämme sitä eri tavalla… voimat itse,”embiggen”nyrkit ovat edelleen olemassa. Tapa, jolla hänen voimansa siirretään ja käytetään, on hyvin, hyvin samanlainen kuin sarjakuvien yleisilme. Uskon, että ihmiset ovat tyytyväisiä. En usko, että siellä on tältä näyttäviä voimia. Ja ne näyttävät oudolta ja oudolta”, hän nauraa.”

Marvel-showrunner Bisha K. Ali lisäsi, että “kaikki käsikirjoittajat… kaikki ohjaajat ja kaikki näyttelijät rakastavat tätä hahmoa:”

“Kaikki tähän osallistuneet käsikirjoittajat, kaikki ohjaajat ja kaikki näyttelijät tuntevat tämän rakkauden tätä hahmoa kohtaan… vain hahmo, me tiedämme, mitä tämä esitys tarkoittaa. Tiedämme. Tiedän. Olen metsästänyt tätä koko elämäni.”

Ms. Marvel Power Conundrum

Näin valtavan hahmon muutoksen myötä näyttää olleen paljon keskustelua joistakin näistä suuremmista muutoksista. On myös mukava nähdä, kuinka intohimoisesti näyttelijä ja kaikki mukana olevat näyttävät suhtautuvan Kamala Khaniin.

On kuitenkin täysin järkevää olla järkyttynyt muutoksista. Loppujen lopuksi, jos ne veivät suuren vihreän muodonmuutoksen Bruce Bannerilta, sillä ei ole väliä, onko hänen perushahmonsa pysyy samana-se’ei silti ole sama hahmo. Sama pätee, jos kirjailija piti kaikki Steve Rogersin arvot, mutta ei koskaan antanut hänelle ikonista kilpeä. Fanit yleensä odottavat, että supersankarit mukautuvat vähintäänkin säilyttämään ainutlaatuiset voimansa.

Kun kyse on Sana Amanatista, hahmon luojasta, joka mainitsi, kuinka hän “[ei] usko, että on olemassa mitään voimia, jotka näyttävät [ulkopuolella]”, > on mainitsemisen arvoinen, että Ms. Marvelin uusia voimia verrattiin heti DC Comicsin Green Lanternin kykyihin heidän debyyttinsä yhteydessä. ne ovat jopa samanlaisia ​​kuin Armor, joka on Marvelin oman X-Menin jäsen. Ehkä esityksen loppuun mennessä Kamalan voimien ainutlaatuisuus tulee selvemmäksi.

Huolimatta siitä, että muutokset ovat suuttuneet, loppujen lopuksi se on jo sanottu ja tehty. Nyt on vain kaikkien fanien, joilla on nämä mielipiteet, tehtävä pysyä avoimina katsoessaan lopputuotetta. Maailmalla on kaikki mahdollisuudet, että sarjasta tulee hämmästyttävä ja se yllättää yleisön täysin.

Fanit saavat sen aikanaan selville, kun rouva Marvel saapuu suoratoistopalveluun kesäkuussa. 8.