Vuoden 2018 Black Panther oli monumentaalinen elokuva monista syistä. Ensinnäkin se, mitä se pystyi tekemään edustuksen nimissä, oli valtavaa ja loputtoman tärkeää. Vaikka Chadwick Boseman ei valitettavasti voi nähdä franchisingin etenemistä, hänen perintönsä jää sarjaan ikuisesti. Ensimmäisessä artikkelissa on toinen hahmo, josta näyttää nyt tulevan sarjan tärkein osa: Letitia Wrightin Shuri.

Kun hänet esiteltiin ensimmäisen kerran, wakandalaisesta tiedemiehestä ja keksijästä tuli heti fanien suosikkihahmo.. Fanit halusivat hänet kaikkialle ja toivoivat näkevänsä hänen olevan vuorovaikutuksessa laajemman kanssa mahdollisimman paljon, mukaan lukien hänen ja Peter Parkerin välinen yhteinen parisuhde.

Nyt näyttää siltä, ​​että Marvel Studios ja Lontoon museo of Science ovat yhtyneet installaatioon, jonka he toivovat inspiroivansa ja opettavansa vierailijoita. Mikä olisi parempaa kulttuuria valokeilaan kuin Wakanda ja sen tekniset saavutukset?

Shurin laboratorion luominen uudelleen

Marvel

Uusi ilmainen galleria on julkaistu ilmoitettiin Lontoon tiedemuseolle. Installaatiolla pyritään “muuttamaan käsityksiä teknisistä ammateista ja innostamaan huomisen teknikoita.”

Marvel

Näyttely esittelee NHS:ssä, National Gridissä ja Sheffieldin yliopiston Advanced Manufacturing Research Centressä sekä muissa Yhdistyneen kuningaskunnan laitoksissa työskenteleviä tosielämän Ison-Britannian teknikoita. Marvel-fanit saavat kuitenkin lisäyllätyksen: koko asennuksen keskiössä on “Shurin laboratorioon rakennettava rekonstruoitu elokuva” Black Pantherissa.

Vieraat voivat “astua filmilavastajien kenkiin säätämällä valaistusta, sovittamalla ääntä ja dialogia liikkuvaan kuvaan ja käyttämällä visuaalista tehostetekniikkaa.”

Marvel

Ei ole selvää, onko kuva koko virkistys, mutta ainoa samankaltaisuus se esittelee toistaiseksi hänen työtilansa keskipilarissa olevaa taidetta, joka näkyy Black Pantherissa.

Marvel

Mutta miksi tämä näyttely ylipäätään rakennetaan? Ilmoituksessa viitataan äskettäiseen raporttiin, jossa todettiin, että “maa tarvitsee noin 800 000 teknikkoa ja oppisopimusoppilaista lisää vastatakseen talouden kysyntään”

“…äskettäin julkaistun raportin mukaan maa tarvitsee noin 800 000 teknikkoa ja harjoittelijaa lisää vastaamaan talouden kysyntään käytännön tieteen alalla innovoinnin ja talouskasvun edistämiseksi.”

Marvel

The Black Panther Lab tulee julkiseksi

Marvel

Marvel-fanit varmasti nauttivat tästä uudesta kokemuksesta, mutta rehellisesti sanottuna siitä, mitä heillä Olen toistaiseksi osoittanut, että se kaikki näyttää hieman paljaalta, ja keskellä on vain vihreitä näyttöjä ja vastaavia taideteoksia.

Nämä näytöt ovat kuitenkin todennäköisesti osa asennuksen visuaalisia tehosteita.. Vieraat voivat luultavasti luoda jonkin version muusta huoneesta tietokoneella käyttämällä tätä taustaa.

Shurin tulevaisuuden suhteen fanit voivat odottaa näkevänsä hänet Black Pantherissa.: Wakanda Forever myöhemmin tänä vuonna. Useat huhut viittaavat siihen, että hän saattaa poimia edesmenneen Chadwick Bosemanin jättämää vaippaa.

Kun elokuva on tullut ja mennyt, hänen tulevaisuudestaan ​​tulee vähemmän selvä. Näyttelijä on ollut kiistan lähde viimeisen vuoden aikana; ei olisi yllättävää, jos Disney haluaisi vähentää rooliaan laajemmassa maailmassa.

Joka tapauksessa, toivottavasti hahmon valtava älykkyys jatkaa lukemattomien sukupolvien inspiroimista tulevina vuosina.

BlackPanther: Wakanda Forever tulee teattereihin 11. marraskuuta.