Marvel Studios nousi äskettäin otsikoihin ilmoittamalla, että Daredevil on tarkoitus tuoda omaan Disney+-sarjaansa. Vaikka sarjalla on erilainen showrunner ja kirjoitustiimi kuin sen Netflix-vastineella, Charlie Coxin jatkaminen roolissa Spider-Man: No Way Home-elokuvan jälkeen saa fanit varmasti innostumaan ja valmiita lisäämään.

Entinen showrunner Steven DeKnight oli pyrkinyt saamaan Daredevilille neljännen kauden sen äkillisen peruutuksen jälkeen vuonna 2018. DeKnightin aikataulu on tällä hetkellä täpötäynnä, mikä estää häntä palaamasta näyttelijätehtäviinsä Netflixin ensimmäisen kauden johtajina, vaikka huhut ovat vihjaneet. kohti hänen mahdollista siirtymistä DC Extended Universeen.

James Gunn työstää parhaillaan tätä laajennusta DCEU:ssa, ja jotkut ovat jopa uskoneet, että hän tuo DeKnightin töihin. hänen kanssaan tulevassa projektissa Warner Bros.-lipun alla. Nyt entinen Daredevil showrunner on ryhtynyt sosiaaliseen mediaan selvittääkseen raportit omin sanoin.

Daredevil Showrunner selvittää DCEU:n raportit

Daredevil, Superman

Daredevil-showrunner Steven DeKnight kiisti huhut, että hän työskentelee James Gunnin kanssa tulevassa Amanda Waller-ohjelmassa DC Extended Universe.

DeKnight vastasi fanille Twitterissä ja sanoi, että hän työskenteli mysteeriohjelmassa Gunnin kanssa ja teki selväksi, että “Nämä huhut ovat vääriä.”

Hän otti myös laajempi lähestymistapa toisen fanin kanssa, joka kertoo olevansa ei ole tällä hetkellä sopimusta tekemästä mitään DC u:ssa niverse.”

Ei DCEU:n töitä entiselle Daredevil-johtajalle

Vaikka on epäselvää, mitä DeKnight on suunnitellut lähitulevaisuudessa, hän varmisti, että fanit tietävät, ettei hän ole millään tavalla mukana kaikessa, joka tulee joko Marvelilta tai DC:ltä. Vaikka hän osoitti asiantuntemuksensa aloittamalla Netflixin Daredevil-elokuvan vuonna 2015, hänen siteensä mihinkään DCEU:ssa päättyy näihin viimeaikaisiin Twitter-viesteihin.

Äskettäin julkistetusta Amanda Wallerista ei tiedetä paljoa. keskittynyt sarja muuta kuin se, että se poimii Peacemakerin lopusta, ja siinä on jälleen James Gunn vastaavana tuottajana. Ei ole merkkejä siitä, milloin se julkaistaan ​​HBO Maxilla tai millaista tarinaa se kertoo Peacemakerin ja The Suicide Squadin jälkeen, mutta sen showrunnerina on joku muu kuin DeKnight.

DeKnight on puhunut aiemmin haluavansa ottaa vastaan ​​Henry Cavillin version Supermanista DC-universumissa, vaikka se oli vain toinen vuorovaikutus fanin kanssa Twitterissä. Toistaiseksi hänen aikataulunsa on kuitenkin mysteeri, koska hän siirtyy muihin projekteihin sarjakuvaelokuvien maailman ulkopuolella.

Kaikki kolme Daredevil-kautta striimaavat nyt Disney+:ssa.