Spy x Family-elokuvan seitsemännessä jaksossa, jonka otsikko on”The Target’s Second Son”, esitys pyörii ensisijaisesti Anyan ympärillä, kun hän yrittää kerätä rohkeutta pyytääkseen anteeksi Damianilta. Samaan aikaan Loid on huolissaan siitä, että hänen suunnitelmansa B saattaa epäonnistua, joten hän naamioituu koulun työntekijäksi ja soluttautuu Eden Academyn tiloihin pitääkseen tyttärensä silmällä. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää”Spy x Family”-jakson 7 päättymisestä. SPOILERIT ETEENPÄIN!

Spy x Family-jakson 7 yhteenveto

Vaikka Anya on päässyt Eden Academyyn, Loid tietää, että hänen todellinen tehtävänsä on vasta alkanut, ja hänellä on nyt valtava haaste hänen edessään. Siksi hän herää aikaisin aamulla valmistamaan aamiaista kaikille, jotta Anya ehtii ajoissa. Myöhemmin hän vie hänet koulubussiin Yorin kanssa ja pyytää häntä pyytämään anteeksi Damianilta, että hän löi häntä eilen. Kun Anya saapuu sisäänkäynnille, hän näkee Beckyn nousevan luksusautostaan, eikä hänellä ole aikaa tervehtiä häntä.

Becky on myös innostunut tapaamaan uuden ystävänsä ja tarjoutuu hakemaan häntä kouluun. joka päivä autossaan sitä seuraavasta päivästä lähtien. Heidän kävellessä luokkaansa, Anya näkee Damianin ja yrittää pyytää häneltä anteeksi, mutta uusi ystävä vetää hänet pois. Loid on ollut huolissaan tyttärestään, joten hän on jo tunkeutunut koulun tiloihin ja seuraa koko vuorovaikutuksen etenemistä silmiensä edessä. Yhtäkkiä hän kuitenkin muistaa, että Desmond ja Blackwell-ryhmä ovat kumppaneita, joten on mahdollista, että vihollisryhmä lähettää Beckyn rikkomaan hänen tehtäväänsä.

Ei kestä kauan, kun Loid kumoaa teorian. sen järjettömyyden takia. Sillä välin Anya ja Becky istuvat yhdessä luokassa valmistautuneena ensimmäiseen luentoonsa. Valitettavasti kaikki ovat skeptisiä tai peloissaan Anyaa kohtaan lyömisen takia, ja hän kuulee heidän negatiiviset ajatuksensa. Onneksi kaikessa tässä kaaoksessa Becky vakuuttaa hänelle, että hän on hänen tukenaan riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat.

Ensimmäinen matematiikan luento on pitkä ja monimutkainen, joten Anya nukahtaa vuoden lopussa. se. Myöhemmin hän menee kahvilaan syömään jotain Beckyn kanssa. Loid on myös paikalla ja on pudottanut lukemattomia vihjeitä, jotka pyytävät toistuvasti Anyaa pyytämään anteeksi mahdollisimman pian. Tähän mennessä hän on kuitenkin ymmärtänyt, että Becky estää häntä aina tekemästä sitä. Siksi Loid järjestää järjestelyt, jotta Anya saa pienen tilaisuuden pyytää anteeksi.

Kun Becky on poissa, hän lähestyy ja tunnustaa Damiania, että hän todella katuu edellisenä päivänä tapahtunutta ja alkaa nyyhkyttää hallitsemattomasti. Damian, joka on ihastunut häneen, yrittää saada järkeä tunteistaan, joita vaikeuttaa entisestään hänen suloinen anteeksipyyntönsä. Hän pakenee hämmentyneenä ja väittää, ettei hän koskaan anna hänelle anteeksi, mikä saa Loidin ajattelemaan, että suunnitelma B on epäonnistunut.

Spy x Family Episode 7 Ending: Kuinka Loid aikoo kasvattaa Anyaa ja tehdä suunnitelmasta onnistuneen sen jälkeen. Työnnätkö häntä liikaa?

Kun Anya palaa kotiin, Loid tietää, että hänen suunnitelmansa B on romahtanut. Siksi hän ymmärtää, että ainoa tapa saavuttaa Donovan Desmond nyt on noudattaa suunnitelmaa A, jossa hänen on suoritettava mahdottomalta näyttävä tehtävä tehdä Anyasta kunniaoppilas. Joten hän alkaa rasittaa häntä opinnoilla heti kun hän palaa. Kuten luonnollisesti voi arvata, tämä ei päättynyt hyvin, koska Anya ei kestänyt painetta pitkään ja eristäytyi huoneeseensa kerrottuaan Loidille, ettei hän halua enää opiskella.

Yor, joka on nähdessään kaiken draaman kehittyvän, pyytää salaista vakooja hiljentämään häntä, koska hän on vasta lapsi. Loidin mielestä hänen ikäisensä lapset eivät todennäköisesti välitä arvosanoista niin paljoa, ja hän olisi voinut tehdä parempaa työtä ryhtymällä jäljittelemisen arvoiseksi esimerkiksi Anyan silmissä. Yor ehdottaa, että heidän pitäisi antaa hänen vain olla oma itsensä, jotta hän voi myös nauttia koulusta eikä lopulta vihaa opiskelua.

Loidin käytöksestä käy ilmi, että hän on oppinut läksynsä ja päättää antaa Anyalle tilaa nauttia myös hänen elämästään. Myöhemmin hän koputtaa naisen oveen pyytääkseen anteeksi, mutta ei saa vastausta toistuvista yrityksistä huolimatta. Kun hän avaa oven, hän löytää Anyan nukkumasta pää pöydällä ja näyttää nukahtaneen opiskellessaan. Sen lisäksi, että salainen vakooja päätti tulla paremmaksi isäksi, Anya on myös vannonut saavansa paremmat arvosanat ja saavansa hänet ylpeäksi.

Lue lisää: Is Spy x Family Netflixissä, Hulu, Crunchyroll vai Funimation?