Ihana joulukomedia Loma käsiraudoissa on pakko nähdä tuona erityisenä vuodenaikana. Monet Netflix-tilaajat haluaisivat tietää, voivatko he nauttia yuletide rom-comista streamerillä.

Niille, jotka eivät ole tuttuja, Holiday in Handcuffs-elokuvan pääosissa Melissa Joan Hart on Gertrude Marie Chandler. Tarjoilijana töihin pakotettu taiteilija-ammattilainen, joka menetettyään poikaystävänsä ja työmahdollisuuden sieppaa Mario Lopezin näyttelemän David Martin-nimisen asiakkaan tuodakseen kotiin lomille tavatakseen rakkaansa. Tämän loistavan komedian Lopezin ja Hartin kanssa elävöittävässä kokoonpanossa ovat myös Markie Post, Timothy Bottoms, June Lockhart, Kyle Howard ja Vanessa Lee Evigan.

Hyvin suunniteltu lomaohjelma oli alun perin tehty TV-elokuva, joka esitettiin ABC-perheellä osana perinteistä 25 Days of Christmas-ohjelmalohkoa, ovat pitäneet fanit erittäin paljon vuosien varrella. Se päätyi ennätykseen ABC Familyssä. verkoston historian katsotuin televisiolähetys.

Täynnä naurua ja sydämellisiä hetkiä, ei todellakaan ole järkyttävää huomata, että Holiday in Handcuffs on monien haluttu tapahtuma tuona erityisenä vuodenaikana. Kaikkien, jotka haluavat nähdä, pääsevätkö he Noel-henkeen katsomalla tätä Netflix-leffaa, kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista!

Onko Holiday in Handcuffs saatavilla Netflixissä?

Valitettavasti Netflix-tilaajat ei pääse Käsiraudoissa Lomalle, koska samanniminen elokuva ei ole saatavilla suoratoistopalvelussa. Joillekin tämä on ymmärrettävästi huono uutinen, jota tuhmalistalla olevien ihmisten tulisi kokea, samoin kuin ne, jotka saavat säännöllisesti hiilenpalat suurena päivänä.

Mutta Netflixillä on paljon lahjoja. ist-tilaajille, kun kyse on jouluun liittyvistä nimikkeistä. Jotkut näistä nyt striimauksessa saatavilla olevista nimikkeistä ovat Home For Christmas, Operation Christmas Drop, The Christmas Chronicles, Holidate, A Christmas Castle ja Klaus.

Missä voit katsoa Holiday in Handcuffs

Holiday in Handcuffs on saatavilla Hulussa, Freeformissa ja ABC:ssä.