Disney jatkaa loistavien FX-sarjojen pudottamista Disney+:aan Kanadassa, sillä yhtiö on ilmoittanut, että kaikki kolme FX-sarjan ”Mayans MC” tuotantokautta tulevat Disney+:lle Kanadassa keskiviikkona 23. helmikuuta 2022.

Mayans MC on seuraava luku Sons of Anarchy-saagassa, Kurt Sutterin palkitussa sarjassa, joka oli FX-historian korkeimmin arvioitu jatkuva draamasarja seitsemän vuoden ajan. Mayat olivat toistuvia ja keskeisiä toimijoita Sons of Anarchyssa koko esityksen seitsemän vuoden ajan.

Jax Tellerin kuoleman jälkimainingeissa sijoittuva Ezekiel “EZ” Reyes on juuri poistunut vankilasta ja tuleva esitys. Mayat MC charter Calin ja Meksikon rajalla. Nyt EZ:n on haettava uutta identiteettiään kaupungissa, jossa hän oli aikoinaan kultapoika amerikkalaisen unelman kanssa.

Mayans MC:n tähdet Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo ja Carla Baratta.

Noberto Barba ohjasi pilotin ja hänestä tulee vastaava tuottaja. Sutter toimii vastaavana tuottajana ja James avustavana tuottajana. Mayans MC:n ovat tuottaneet Fox 21 Television Studios ja FX Productions.

Kaikki Sons Of Anarchyn seitsemän tuotantokautta ovat katsottavissa myös Disney+:ssa.

Odotatko innolla katselua kaikki kolme Disney+:n Mayans MC:n kautta sarja Kanadan Disney+:lle, sillä yhtiö on ilmoittanut, että FX-sarjan ”Mayans MC” kaikki kolme tuotantokautta tulevat Kanadan Disney+:lle keskiviikkona 23. helmikuuta 2022. Mayans MC on seuraava luku Sons of Anarchy-saagassa, Kurt. Sutterin palkittu […]

Post Mayans MC – Coming Soon To Disney+ (Kanada) ilmestyi ensimmäisen kerran What’s On Disney Plus-kanavalla.