NBC:n musta lista

Uuden jakson 9 jälkeen, joka esitettiin 20. tammikuuta 2022, fanit ovat kiinnostuneita tietämään, milloin seuraava jakso esitetään NBC:llä? Jännitys on korkea, sillä tämän illan jakso päättyi jyrkästi ja paljon mielenkiintoista tavaraa on nyt varastossa. Joten milloin The Blacklist -kauden 9 jakso 10 esitetään NBC:llä? Valitettavasti fanit joutuvat odottamaan pitkään, sillä ohjelmaa ei näytetä muutaman viikon ajan.

Musta lista kausi 9 jakson 10 julkaisupäivä

The Blacklist Season 9 debytoi NBC:llä 21. lokakuuta 2021. Ohjelman julkaisuaikataulu on ollut mutkainen tällä kaudella. Välissä on ollut useita pieniä taukoja. Nyt esitys lähtee taas lähetyksestä. Kuten cartermatt.com , Musta lista palaa NBC:lle vasta talviolympialaisten jälkeen.

Aiemmin Cheatsheet.com raportoi, että ohjelma poistuu jälleen televisiosta talviolympialaisten ajaksi 4. helmikuuta 2022 ja 20. helmikuuta. , 2022. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että The Blacklistin kausi 9 on alkamassa tauolle.

Kun ohjelma palaa, se esitetään sen sijaan perjantai-iltaisin. Dick Wolfin pitkäaikainen proseduuridraama Law & Order palaa uudelle kaudelle. Se ottaa käyttöön The Blacklistin nykyisen torstai-illan aikavälin 24. helmikuuta 2022 alkaen nimellä Määräaika ilmoitettu.

Joten, Mustan listan kauden 9 jakso 10 esitetään perjantaina 25. helmikuuta 2022 klo 20 ET NBC:llä. Merkitse päivämäärä.

Kuinka monta jaksoa Blacklistin 9. kaudella on?

NBC ei ole paljastanut kauden 9 jaksojen määrää. Odotamme kuitenkin sen olevan 22. Edellisistä kahdeksasta kaudesta kuusi kautta, mukaan lukien edellinen (8.) sisälsi 22 jaksoa. Joten oletamme, että verkko noudattaa samaa kaavaa.

Onko tämä Blacklistin viimeinen kausi?

Useita huhuja kiertää, että tämä on The Blacklistin viimeinen kausi. Verkosta ei kuitenkaan ole tullut virallista päivitystä. NBC ei ole vielä peruuttanut esitystä. Ohjelman laskevat luokitukset ovat kuitenkin hieman huolestuttavia NBC:lle. Fanit toivovat, että ohjelma jatkuu vielä lisää kausia.

Viimeksi päivitetty 21. tammikuuta 2022 Umesh