Sandra Stevens oli parikymppinen ja koko elämä edessään, kun tapahtumasarja johti hänen kuolemaansa joulukuussa 2014. Siitä lähtien Sandran kuolemaan johtanut tapahtuma on ollut kiistan ja spekuloinnin aihe. Puolet Investigation Discoveryn”Still A Mystery: Guns and Secrets”-elokuvasta valaisee Sandran tapausta ja pyrkii ymmärtämään, kuinka viranomaiset käsittelivät tapausta. Joten jos ihmettelet mitä tapahtui, me hoidamme sinut.

Kuinka Sandra Stevens kuoli?

Sandra Elaine Stevens oli oklahomalainen, joka valmistui lukiosta vuonna 2011. Työskenneltyään yhteisöopistossa 21-vuotias vaihtoi polkua ja ilmoittautunut hiuskouluun. Tapahtumahetkellä hän oli valmistunut ja työskenteli ravintolassa. Piirtämisen ja mallintyön lisäksi Sandra urheili koko koulunsa ajan ja teki vapaaehtoistyötä lasten parissa.

Kuvan luotto: Oklahomalainen

Noin kello 4.53 aamulla 6. joulukuuta 2014 911-soitto, jossa kerrottiin laukauksesta, merkitsi viranomaisten kiirehtimistä kotiin Oklahoma Cityssä, Oklahomassa. Sandran poikaystävä soitti, ja poliisi löysi hänet hänen makuuhuoneestaan ​​nojaten seinää vasten. Hänen vierellään makasi 12-koon haulikko, ja haulikko kasvoihin oli tappanut hänet. Poliisi piti kuolemaa alun perin murhana, mutta muutti mielipiteensä todistajahaastattelujen ja paikalta löydettyjen todisteiden tutkimisen jälkeen.

Tappiiko Sandra Stevens?

Poikaystävä, armeijan veteraani, oli kuulusteli ja sanoi, että pariskunta oli riidellyt, koska hänen mielestään Sandra pettää. Hän nukkui yön sohvalla ennen kuin hänet heräsi noin kello 3 aamulla, kun he menivät makuuhuoneeseen ja juttelivat lisää. Sitten poikaystävä väitti poistuneensa huoneesta tupakoimaan kuultuaan haulikkotelineen ja juoksi takaisin vain löytääkseen Sandran kuolleena.

Image Credit: Oklahoman

Poikaystävä lisäksi että 21-vuotias oli juonut, käyttänyt huumeita ja käsitellyt joitain tunne-ongelmia tuolloin. Hänen mukaansa Sandra oli leikannut itsensä lukittuaan kylpyhuoneen oven vain muutama päivä ennen kuolemaansa. Vaikka haulikko oli poikaystävän oma, poliisi uskoi, että suhteessa ei ollut väkivaltaista historiaa. Lisäksi hänen vaatteissaan ei ollut merkkejä verestä vasemmassa kädessä olevaa palaa lukuun ottamatta. Viranomaiset katsoivat sen tapahtuneen, kun hän tarkisti Sandran pulssin.

Näiden todisteiden perusteella uskottiin, että Sandra tappasi itsensä. Mutta hänen perheensä oli toisin. He väittivät, että hän ei koskaan riistäisi omaa henkeään ja epäilivät, että poikaystävällä oli jotain tekemistä sen kanssa. Heidän mukaansa Sandra aikoi muuttaa takaisin kotiin ja oli kertonut heille, että hän syytti häntä uskottomuudesta. Myös Sandran ja poikaystävän väliset tekstiviestit osoittivat, että hän halusi aina tietää, missä tämä oli, ja seurasi häntä GPS:n avulla.

Syytä huoleen oli enemmän, kun tuli ilmi, että myös yksi poikaystävän aiemmista kumppaneista oli tappanut itsensä. Vuonna 2011 22-vuotias Holly Sjostrom kuoli ampumahaavaan, ja kuoleman katsottiin olevan itsemurha. Aavemaisen samanlaisessa tilanteessa poikaystävä oli paikalla ja väitti, että he riitelivät joskus aiemmin, että Holly oli käyttänyt huumeita ja oli masentunut. Myös siinä tapauksessa Hollyn perhe sanoi, että hän aikoi erota hänestä ennen kuolemaansa.

Sandran tapauksessa kuulusteltiin myös muita talossa asuvia. Pariskunta vahvisti suurimman osan poikaystävän tarinasta sanomalla, että hän heräsi siihen, että hän koputti heidän oveensa ja kertoi heille Sandran kuolemasta. Mutta Austin Albright, toinen kämppäkaveri, sanoi, että Sandra oli mennyt kotiin aikaisemmin yöllä ja palasi järkyttyneenä, koska hänellä ei ollut paikkaa minne mennä. Tämä oli ristiriidassa sen kanssa, mitä Sandran perhe väitti; he sanoivat, että hän oli tervetullut palaamaan milloin vain halusi.

Poikaystävä oli myös kertonut Austinille tupakoinnistaan ​​autotallissa, kun hän kuuli aseen laukaisun, mutta oli aiemmin sanoi viranomaisille, joissa hän oli olohuoneeseen haulikkoa räjähtäneenä. Kun poliisi päätös vuonna 2017, ettei Sandran ja Hollyn kuolemassa ollut rikosta, perheillä oli edelleen epäilyksiä. Sandran äiti sanoi: ”Aion jatkaa yrittämistä. Siellä on tarina. Tyttöjä on kaksi. Ei vain yksi tyttö, kaksi tyttöä. Tämä kaveri, tiedän, että hän aikoo tehdä jotain taas.”

Lue lisää: Kuinka Mark Reynoso ja Maria Desantiago kuolivat?