Kaikki supersankarien fanit todennäköisesti tietävät Spider-Man: Into the Spider-Versen. Monet väittivät, että se on yksi kaikkien aikojen parhaista Spidey-elokuvista, jopa kaikkien aikojen parhaiden animaatioelokuvien joukossa.

Se ei vain kertonut ulkoa muistuttavaa ja tunteita herättävää tarinaa, vaan myös projektin taidetta. tyyli ylitti rajoja aiemmin tehdylle. Ensimmäisen elokuvan menestyksen vuoksi Sony ilmeisesti valitsi jatko-osan.

Virallisesti nimeltään Spider-Man: Across the Spider-Verse, elokuvan on määrä saapua teattereihin ensi kesänä. Tarinassa Miles Morales ja Gwen Stacy yhdistyvät Spider-Man 2099:n ja Spider-Punkin kaltaisten henkilöiden kanssa ja kohtaavat The Spotin.

“240 ainutlaatuista hahmoa”pelissä ja tarina, joka tapahtuu. kuudessa eri universumissa monet saattavat miettiä, keitä odottavat näkevänsä odotetussa jatko-osassa.

Onneksi The Directillä on vain luettelo siitä.

All Confirmed Characters for Across The Spider-Verse

Miles Morales – näyttelijä Shameik Moore

Sony

Tulisi hieman oudolta, jos Miles Morales ei olisi mukana tulevassa elokuvassa – onneksi maailma on tiennyt hänen osallistumisestaan ​​elokuvan julkistamisen jälkeen. Tällä kertaa näyttää kuitenkin siltä, ​​että hän kohtaa melkoisen seikkailun, joka lähtee kauas omasta universumistaan.

Kun otetaan huomioon kaikki, mitä ensimmäisessä elokuvassa meni, Miles toivottavasti tuntee kuin kokeneempi Hämähäkkimies. Koska jatko-osa sijoittui vähän aikaa debyyttielokuvan jälkeen, hänellä ei ehkä ole ollut paljon aikaa taistella rikollisuutta yksin.

Gwen Stacy – Hailee Steinfeld

Sony

Spider-Gwen (tai Spider Woman tai Ghost Spider) on toinen hahmo, jonka fanit tiesivät olevan tärkeä rooli Across the Spider-Verse-elokuvassa. Tällä kertaa näyttää siltä, ​​​​että hän on se, joka tulee Milesin luo avuksi monimuotoiseen seikkailuun.

Gwenin ja Milesin välinen dynamiikka oli ensimmäisen elokuvan pilari, joten ei ole yllätys, että se saa jatkossakin ansaitsemansa huomion.

Miguel O’Hara/Spider-Man 2099 – näyttelijä: Oscar Isaac

Sony

Vaikka Spider-Man 2099, iteraatio Spideystä, joka on tulevaisuudesta, ei ollut osa Kingpinin romahdusta, hän selvisi juuri ajoissa yhteen elokuvan näytteiden jälkeiset kohtaukset. Hahmon nähdään työskentelevän laitteella, joka voi auttaa kulkemaan eri universumien läpi.

Kun seuraava elokuva keskittyy sankareihin, jotka käyvät läpi puolen tusinaa vaihtoehtoista todellisuutta, on hyvä mahdollisuus, että Miguel teki paljon lisäyksiä ystävilleen. Mutta miksi hän tarkalleen ottaen rakentaa näitä?

Onneksi Across the Spider-Verse vastaa tähän kysymykseen lähes varmasti.

Peter B. Parker – näyttelijä: Jake Johnson

Sony

Jake Johnsonin onnenhuima Spider-Man oli fanien suosikkipuoli ensimmäisessä elokuvassa. Hänen pettymyksensä ikoniseen verkkopäähän loi täydellisen kontrastin Milesin tuoreelle sankarille.

Vaikka fanit eivät olleet varmoja, liittyisikö tämä Peter toiseen seikkailuun, näyttelijä aiemmin paljastettu että hän oli allekirjoittanut sopimukset roolinsa uusimiseksi – joten hän on varmasti paikalla. Mutta tuleeko hän olemaan merkittävässä roolissa vai tuleeko hän vain pitämään hauskaa elokuvan lopussa?

Jefferson Davis – näyttelijänä Brian Tyree Henry

Sony

Kun Miles on päähenkilö, hänen vanhempiensa on järkevää esiintyä. Mitä tulee Jeffersoniin, hänen suhteensa Milesiin keskittyi vahvasti ensimmäisessä elokuvassa.

Tämän jatko-osan pitäisi jatkaa tutkimista heidän kanssaan paremmassa paikassa. Vaikka elokuva sijoittuu kuudessa eri universumissa, Milesilla ei ehkä ole tarpeeksi aikaa olla vuorovaikutuksessa kummankaan vanhempansa kanssa.

Miles on menettänyt molemmat vanhempansa useissa eri medioissa, kuten sarjakuvissa ja videoissa. pelejä. Voiko Rio siis olla vaarassa, aivan kuten Jefferson voisi olla?

Rio Morales – näyttelijä Luna Lauren Velez

Sony

Jeffersonin mukana tulee hänen vaimonsa ja Milesin äiti: Rio Morales. Hänen osallistumisensa on toinen itsestäänselvyys projektissa.

Mutta kuinka suuri hänen roolinsa tulee olemaan? Mitä tahansa, peukut pystyssä, se ei ole kohtalo, jota hän kärsi sarjakuvissa.

Alkuperäisessä sarjakuvasarjassaan Rio Moralesin tappaa Ultimate Universes’ Venom. Milesin onneksi yksi ystävällinen vuorovaikutus Molekyylimiehen kanssa johti hänen äitinsä elvytykseen uudelleen luodussa Multiversessa vuoden 2015 Secret Warsin lopussa.

George Stacy – näyttelijä Shea Whigham

Sony

Footage CinemaConissa paljasti, että elokuva viettää jonkin aikaa Gwenissä Stacyn kotiuniversumi, jossa hän käsittelee perhedraamaa hämähäkkinaisena. Tapahtumassa nähtiin lyhyt teaseri, jonka joukossa oli jopa hänen isänsä George Stacy, joka pidätti hänet.

Näyttää siltä, ​​että Gwen saattaisi keskittyä paljon enemmän tulevaan jatko-osaan. Voisiko se pyrkiä konkretisoimaan hänen tarinaansa ja viettämään vähemmän aikaa kaikkien Moralien kanssa?

Koulen rehtori – näyttelijä Rachel Dratch

Sony

Jatko-osassa nähdään esittely yhdelle jännittävimmistä hahmoista vielä: Rachel Dratchin koulun rehtori (joka ei ole yllä näkyvä henkilö).

Jotkin materiaalit hänestä nähtiin tämän vuoden CinemaConissa, jossa Dratchin hahmo varoittaa Miles Moralesin vanhempia valehtelevansa heille jostain. Mikä se voisi olla?

Jessica Drew/Spider-Woman – näyttelijä Issa Rae

Marvel Comics

CinemaCon esitteli toisen uuden kasvon, joka liittyy Spider-Man: Across the Spider-Verse: Jessica Drew’s Spider-Woman-juhlaan. Tämä erityissovitus saa hahmon raskaaksi. Versio on lähes varmasti saanut inspiraationsa Dennis Hopelessin sarjakuvasta hahmolle vuonna 2015.

Konventin yleisölle näytetyssä materiaalissa Jessica voidaan nähdä taistelemassa Hämähäkin kanssa. Mies 2099 ja Gwen kohtaavat hänen universuminsa korppikotka. Toimintakohtauksessa näyttää myös olevan viittauksia jonkinlaiseen historiaan hänen ja Miguelin välillä – koska he näyttävät tuntevan toisensa, kun taas hän tapasi Gwenin vasta juuri.

Ben Reily/Scarlet Spider-Played tekijä: [TBD]

Marvel Comics

Kiitos kuva Spider-Man: Across the Spider-Verse-teemaisesta Trouble-pelistä, paljastettiin, että Ben Reily, alias Scarlet Spider, on osa tulevaa elokuvaa. Hänen ikoninen ilmeensä vaaleansininen huppari, kirkkaan punainen Spidey-puku ja puhtaan valkoiset silmät säilyvät ennallaan.

Niille, joille hahmo ei ole tuttu, hän on sarjakuvaan esitellyn Peter Parkerin klooni. elokuvassa The Amazing Spider-Man #149 ja sen loi Hämähäkkimies-pahis Miles Warren, eli The Jackal.

Hobart Brown/Spider-Punk – näyttelijä [TBD]

Marvel Comics

Jotkut tulevaan projektiin vuotaneista tuotteista sisälsivät faneille paljon uutta tietoa. Heidän joukossaan oli se, mikä näyttää olevan vahvistus siitä, että Spider-Punk tulee esiintymään Across the Spider-Verse-elokuvassa – mahdollisesti yhtenä verkkopäiden ydinryhmästä.

Hobart Brownin tarina kerrottiin ensimmäisen kerran vuonna The Amazing Spider-Man Vol. 3 #10 tammikuussa 2015, joka oli osa sarjakuvien ensimmäistä Spider-Verse-tapahtumaa. Siitä lähtien hän on ollut suosikki monien fanien keskuudessa, samoin kuin hänen miellyttävä punk rock-tähtensä estetiikka – ulkoasu on jopa pelattava asu Insomniac’s Spider-Man-pelissä.

Cyborg Spider-Woman-Played tekijä: [TBD]

Marvel

Vaikka lähes kaikki muilla luettelon hahmoilla on jonkin verran historiaa sarjakuvissa, Cyborg Spider-Womanilla ei ole – hän on alkuperäinen hahmo. Vaikka lähdemateriaalissa on Kyborgi Hämähäkkimies, ne eivät näytä olevan yksi ja sama.

Hänen olemassaolo paljastui verkkoon saapuneiden tavaroiden varhaisten kuvien ansiosta.

On epäselvää, mikä hänen roolinsa on tai kuinka paljon näyttöaikaa hänellä on, mutta hahmo vaikuttaa varmasti mahtavalta. Rehellisesti sanottuna hän näyttää hieman pelottavalta ja pystyy täysin torjumaan useimmat uhat yksin.

Spider-Ham – näyttelijä John Mulaney

Sony

On hieman yllättävää, että Spider-Ham tulee paluu, koska hänellä ei ollut suurta roolia ensimmäinen elokuva. Koska hän tapaa niin monia muita Hämähäkkejä, hänellä ei todennäköisesti ole enää paljon tekemistä.

Hänen roolinsa elokuvassa oli mahdollisesti pilaantunut, koska hänen päänsä esiintyi Spider-Man: Across the Universe-elokuvassa.-paita.

John Mulaney on kuitenkin fanien suosikki, joten mikä tahansa syy hankkia lisää Hämähäkkikinkkua on hyvä syy.

Takuya Yamashiro/Japanilainen Spider-Man-pelattu tekijä: [TBD]

Sony

Epäselvämpi kuvaus Peter Parkerin ikonisessa sankarissa tämä versio hahmosta oli yksi ensimmäisistä Spider-Manin live-action-sovituksista. Hän näytteli 70-luvun TV-ohjelmassa, joka perustui löyhästi sankariin, jonka kaikki tuntevat ja rakastavat.

Siihen asti Yamashiro oli moottoripyöräkilpailija, jonka rannerengas teki hänestä sankaripersoonansa. Se voisi myös ohjata jättiläisrobottia nimeltä Leopardon, kuten rannerenkaat yleensä tekevät.

Hahmo, joka tuottaa Phil Lordin näennäisesti vahvisti itsensä, näyttää siltä, ​​että hän voisi olla vaihtoehtoinen Peni Parker – hahmo, joka ei näytä olevan tulossa takaisin.

The Spot – näyttelijä: Jason Schwartzman

Sony

Vaikka hän saattaakin olla pieni pieni konna sarjakuvissa, koska hänet esiteltiin ensimmäisen kerran Peter Parkerissa, Spectacular Spider-Manissa nro 97, Across the Spider-Verse näyttää tehneen suuren huonon päivityksen.

Sony vahvisti jo tämän vuoden kesäkuussa, että hän taistelee Milesia ja hänen erilaisia ​​Hämähäkkiystäviään vastaan. Elokuvan versio hahmosta on peitetty ja voi luoda moniulotteisia portaaleja, jotka voivat kuljettaa esineitä ja ihmisiä halutessaan.

Todennäköisesti Spot on suora syy siihen, miksi Miles putoaa eri universumien läpi.

p>

Vulture – soittaa Jorma Taccone

Marvel Sarjakuvat

Sony paljasti Annecyn kansainvälisillä animaatioelokuvafestivaaleilla Ranskassa, että Jorma Taccone esittäisi uuden version lentävästä antagonistista. He kuvasivat tätä sovitusta “anakronistiseksi” otos Adrian Toomesista.

Perustuen valituille yleisöille Vulturen kanssa näytetyn leikkeen perusteella näyttää siltä, ​​​​että tämä hahmo voisi olla yhdessä osa elokuvasta – tosin se on vain spekulaatiota, eikä hänen roolinsa suuruus ole vielä tiedossa.

Lisää Hämähäkkijaetta on melkein täällä

Vaikka nämä voivat olla kaikki hahmot, jotka ovat vahvistetaan, on todennäköisesti yhtä monta, joita ei ole edes paljastettu.

Elokuvan taustalla olevilla luovilla henkilöillä on epäilemättä paljon muutakin kerrottavaa. Loppujen lopuksi kolmas elokuva, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, on jo työn alla ja sen tavoitteena on julkaista 29. maaliskuuta 2024.

Sonyn onneksi idea Spideristä-Jae on rajattoman potentiaalin ja ideoiden kaivo. Sillä voi tehdä niin paljon – kuten äskettäin luodun Spider-Rexin mukauttaminen.

On sanomattakin selvää, että fanit odottavat Spider-Verse-elokuvien tulevaisuutta ja Across the Spider-Versen odotusta. ei todellakaan tule helpommaksi.

Spider-Man: Across the Spider-Verse saapuu teattereihin 2. kesäkuuta 2023.