Netflixs’The Sandman’følger historien om Dream, som er tvunget til at strejfe rundt i den vågne verden, da mange af hans kreationer undslipper hans rige, the Dreaming. Drømme og mareridt hører ikke hjemme i den vågne verden, og det er Drømmenes Konge fuldt ud klar over. Han er også foruroliget over flugten af ​​et mareridt kaldet The Corinthian, som bruger sine evner til at blive en berømt seriemorder. Mens hans skræmmende handlinger gør ham til en intimiderende personlighed, viser The Corinthian sig også at være et forførende og mystisk væsen. Hvis du undrer dig over, hvad hans seksualitet er, er her, hvad du bør vide om ham. SPOILERE FORUD

Er The Corinthian Gay?

Ja, The Corinthian er homoseksuel i’The Sandman’. Han er skabt af Morpheus som et mareridt, hvis formål er at være menneskehedens spejl. Det er meningen, at han skal vise mennesker mørket i dem og få dem til at konfrontere de ting, som de helst ikke vil møde i den vågne verden. Mens hans arbejde som et mareridt giver ham mulighed for at torturere mange sjæle, er han ikke tilfreds med det. Til sidst løber han væk fra The Dreaming og begynder at dræbe folk, stikke deres øjne ud og spise dem.

Interessant nok, når han går på sin første drabstur, spiser han kun mænds øjne, sagde Neil Gaiman i’The Sandman Companion’. Mens Corinthian falder på det queerere spektrum af seksualitet, er han ikke den eneste LGBTQ-karakter, der optræder i tegneserierne, og det er der god grund til. Gaiman sagde, at det var et bevidst valg at holde’The Sandman’s verden inkluderende. “Da jeg skrev det – og i dag – havde jeg homoseksuelle venner, og jeg havde transvenner. Jeg ville se dem repræsenteret i de tegneserier, jeg skrev, og det føltes for mig, som om jeg skrev tegneserier og udelod dem, så ville jeg ikke repræsentere min verden eller den verden, jeg var i, eller den verden, jeg var. opfatter præcist, modigt eller sandt. Og det er meningen med kunsten. Så for mig var det bare givet,”han forklaret.

Tv-programmet bærer dette aspekt af Corinthians personlighed fra tegneserierne og portrætterer det godt på skærmen. Vi ser hans magnetiske personlighed vinde ind i en del mennesker i løbet af begivenhederne. Skuespiller Boyd Holbrook, der spiller The Corinthian i Netflix-showet, sagde, at hans karakters valg af seksuelle partnere er baseret på hans fascination af mennesker.”Det er pr person. Det er ikke rigtig nogen form for fast demografi, for han er bare så fascineret af menneskeheden selv og alle de forskellige smage og smage, der følger med. Jeg føler, at han er ved en buffet, og han går tilbage i sekunder,”han sagde.

Med sikkerhed viger Corinthian ikke tilbage fra at bruge sin charme og forførelse til at få det, han vil have. Ved Cereal Convention, da det opdages, at nogen har infiltreret konventionen som The Boogieman, der skulle være død for tre år siden, bruger Corinthian sin lokke til at få bedrageren alene, hvor han derefter bliver brutalt dræbt. Selvom hans seksualitet ikke er hans afgørende kendetegn, blander showet det godt med hans morderiske tendenser, og holder os altid på udkig efter at finde ud af, om den næste person bliver hans elsker eller offer, eller begge dele.

Læs mere: Hvor er Netflix’s The Sandman filmet?